Υλικά
Taste Atlas: Κορυφαίο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στην Ευρώπη τα μελομακάρονα
2 αγγούρια
1 κεσεδάκι γιαούρτι
200 ml γάλα φρέσκο
3-4 κλαδάκια φρέσκος δυόσμος
4 κουταλιές της σούπας λεμόνι
Διαδικασία
Καθαρίστε τα αγγούρια και αφαιρέστε τους σπόρους, αν υπάρχουν. Βάλτε στο μπλέντερ το αγγούρι, το λεμόνι, το δυόσμο (κράτησε μερικά φυλλαράκια για το γαρνίρισμα) και το γάλα και πολτοποιήστε.
Αδειάστε το μείγμα σε μπολ και προσθέστε γιαούρτι. Ανακατέψτε καλά και αφήστε σκεπασμένο στο ψυγείο, για 2 ώρες τουλάχιστον, πριν το σερβίρισμα.