3 φλιτζ. άγλυκη τριμμένη καρύδα
6 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
1/3 φλιτζ. ερυθριτόλη με γλυκοζίτες στέβιας σε πούδρα
2 κουταλάκια του γλυκού άγλυκη εσάνς βανίλιας
¼ κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι
Διαδικασία
Κόκκινα αυγά: Η πιο διαχρονική συνταγή με... υπογραφή Πέτρου Συρίγου
Βάζετε όλα τα συστατικά σε ένα μούλτι. Χτυπάτε μέχρι να αναμιχθεί καλά το μίγμα και να κολλάει.
Αφαιρείτε το μίγμα από το μούλτι και πλάθετε τα τρουφάκια. Τα βάζετε σε ένα γυάλινο τάπερ και τα αποθηκεύετε τα στο ψυγείο.