Διαδικασία
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Βάζουμε στην κατσαρόλα ωμό το κρεμμύδι μαζί με τα 200 ml κρασί και το μπουκέ γκαρνί για 5 λεπτά. Ρίχνουμε μέσα τα μύδια, σκεπάζετε και αφήνουμε για 2 λεπτά. Στη συνέχεια μεταφέρουμε τα μύδια σε ένα σκεύος και σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το ζουμί που έχουν βγάλει τα μύδια και αφήνουμε να βράσουν για 2 λεπτά. Επειτα σουρώνουμε και προσθέτουμε το βούτυρο για να δέσει. Σερβίρουμε τα μύδια σε μια πιατέλα και τα περιχύνουμε με το ζουμί τους.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr