Υλικά
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας Sriracha
Χυμός από 1 λάιμ
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 κουνουπίδι χωρισμένο σε μπουκετάκια
Αλάτι
Διαδικασία
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220. Κόβετε το κουνουπίδι στη μέση και το χωρίζετε σε μπουκετάκια. Σε μπολ αναμειγνύετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε απαλά.
Απλώνετε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου και μεταφέρετε τα μπουκετάκια εκεί. Ψήνετε για 30-35 λεπτά.