«Την ώρα της εκπομπής ένιωσα μια μαχαιριά στο στήθος. Πολύ έντονη αλλά και πολύ σύντομη. Το ένιωσα κι επειδή δεν μου είχε συμβεί ξανά, πανικοβλήθηκα, δεν μπόρεσα να κάνω υπομονή και ζήτησα να αποχωρήσω. Είμαι στο πάτωμα, έχω από πάνω μου και τον Βίτσα και τον Λύρα οι οποίοι μου κάνουν συντροφιά περιμένοντας το ΕΚΑΒ. Η πίεσή μου ήταν στο 3 με 4, δηλαδή δίπλα στο 0, το οποίο σημαίνει ότι ήταν θέμα λίγων λεπτών για να συμβούν μία σειρά από τραγωδίες, από τις οποίες ο θάνατος δεν ήταν η σημαντικότερη», είπε.
Καιρός: Λιακάδα στην Αττική - Σε ποιες περιοχές έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες;
«Έπρεπε να γίνει συντονισμός πολλών ανθρώπων με απόλυτη ακρίβεια σε μηδέν χρόνο. Έχω μια μεγάλη κατάπτωση. Η Ελένη, η γυναίκα μου, είπε πως μόλις με είδε είχε την εντύπωση πως κάποιος με είχε καταβρέξει με ένα λάστιχο. Ήταν ιδρώτας. Η πίεσή μου είχε πέσει στο πάτωμα. Ο Δημήτρης Λυμπεριάδης, ο επικεφαλής καρδιοχειρουργός, είπε ότι η πίεσή μου ήταν στο 3 με 4. Αυτό σημαίνει πως ήταν θέμα λίγων λεπτών για να συμβούν μια σειρά από τραγωδίες από τις οποίες πρέπει να σου πω, ο θάνατος δεν ήταν και η σημαντικότερη. Για αυτούς που η εργατική τους δύναμη είναι το μυαλό τους, το να έχουν μη αναστρέψιμες εγκεφαλικές βλάβες, κατ’ επέκταση κινητικές, ηπατικές, νεφρικές, μπορεί να είναι χειρότερο και από το θάνατο. Το ανεύρυσμα μπορούσε να λειτουργήσει σαν πυροκροτητής για μια σειρά από τραγωδίες, με πολύ λίγες πιθανότητες να έβγαινα ζωντανός, το ανεύρυσμα θεωρείται μια από τις; Υψηλότερες αιτίες αιφνίδιου θανάτου ενώ, μόνο το 33% επιζεί και από όσους καταφέρουν να επιζήσουν από το χειρουργείο» δήλωσε.
Όσο για το τι σκεφτόταν όσο βρισκόταν ξαπλωμένος στο πάτωμα του στούντιο, είπε:
“Ως πιθανότητες τα πάντα. Δεν υπάρχει κάποια προϋπηρεσία, κάποιο δεδικασμένο στο κεφάλι μου που να λέει ‘Α, θα γίνει σαν την άλλη φορά… δεν ξέρω… μπορεί να πάω σπίτι μου, μπορεί να πάω και στο Α’ Νεκροταφείο'”.