Ο δικηγόρος της YouTuber και μητέρας τεσσάρων παιδιών δήλωσε πρόσφατα ότι η Μαβά (το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Φροσάρ) είχε καταθέσει μαζί με τον νέο της σύντροφο την μήνυση κατά του πρώην συζύγου της και κατ’ αγνώστων ακριβώς την ημέρα κατά την οποία πέθανε.
Η γυναίκα είχε γίνει γνωστή μέσα από το κανάλι της στο YouTube, όπου αναρτούσε ποικίλα βίντεο σχετικά με την οικογενειακή της ζωή και, σε συνεργασία με τον πρώην σύζυγό της, βίντεο που είχαν να κάνουν με το μεταφυσικό. Η 32χρονη συμμετείχε επίσης στο ριάλιτι σόου «Ανταλλάξαμε μαμάδες». Στο YouTube, οι συνδρομητές της έφταναν τους 151.000, ενώ είχε 38.000 και 90.000 ακολούθους στο Facebook και το Instagram, αντίστοιχα.
Ça prend tout son sens, c’était un appel à l’aide… #mavachou pic.twitter.com/XPgOzXOJEh
— ???? LE HARCÈLEMENT TUE (@ArkMaxim14) December 23, 2021
Η Μαβά απεβίωσε την περασμένη Τετάρτη και η είδησή του θανάτου της γνωστοποιήθηκε από την οικογένειά της την Πέμπτη, μέσω Facebook. Η οικογένεια ζήτησε από τους θαυμαστές της YouTuber «να μη ζητήσουν να μάθουν περισσότερα» και δεν έδωσε την ακριβή αιτία θανάτου της 32χρονης στη δημοσιότητα.
Γροιλανδία: Οι FT αποκάλυψαν τη θυελλώδη συνομιλία του Τραμπ με τη Δανή Πρωθυπουργό
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η Μαβά είχε καταθέσει συνολικά 5 μηνύσεις απευθείας στο αστυνομικό τμήμα, ξεκινώντας τον Μάιο του 2020, λόγω των «επιθέσεων» που δεχόταν. Οι αλλεπάλληλες μηνύσεις της όμως «δεν είχαν οδηγήσει πουθενά», αποκάλυψε ο δικηγόρος.
«Πρόκειται, για μένα, για μια μορφή “ανθρωποκτονίας” στη σύγχρονη εποχή», είπε ο δικηγόρος για τις απειλές και τις επιθέσεις που δεχόταν η πελάτισσά του. «Μπορεί κανείς να σκοτώσει κάποιον άλλον μέσα από τα λόγια, τις ψευδείς πληροφορίες και την παρενόχληση».
Η τελευταία μήνυση της «Μαβά Σου», δήλωσε επίσης ο δικηγόρος, δεν θα αποσυρθεί, καθώς υπάρχει και δεύτερος ενάγων, δηλαδή ο τελευταίος της σύντροφος.
«Πρέπει οπωσδήποτε να αντιδράσουν οι αρχές, να αλλάξει ο νόμος, να δοθούν τα μέσα στις υπηρεσίες ώστε να ταυτοποιούν τους παρενοχλητές, οι οποίοι είναι θρασύδειλοι, γράφουν κρυμμένοι πίσω από την οθόνη τους και αισθάνονται πανίσχυροι. Ο φόβος πρέπει να αλλάξει στρατόπεδο», είπε κλείνοντας.