Εκεί, εκτός από την ταινία, ασχολήθηκε και με την… μαγειρική ετοιμάζοντας μαζί με τα παιδιά της ένα ασυνήθιστο όσο και αποκρουστικό για πολλούς γεύμα.
Μπροστά στην κάμερα του BBC και με τη χρήση μιας υπαίθριας κουζίνας, η οικογένεια Τζολί άρχισε να φτιάχνει «εδέσματα» όπως αράχνες και σκορπιούς!
Μαριέττα Χρουσαλά και Σίσσυ Χρηστίδου: Στόλισαν τα πολυτελή τους σπίτια – Ποιο σου αρέσει περισσότερο;
Όλα τα παιδιά βοηθούσαν τη μητέρα τους χωρίς να δείχνουν αποστροφή για τα έντομα, ενώ η ίδια τους έδινε οδηγίες για το πώς θα καθαρίσουν τις ταραντούλες: «Βλέπετε το σκληρό σημείο στα δόντια τους; Βγάλτε τα», συμβούλευε η 41χρονη ηθοποιός και σκηνοθέτης.
https://youtu.be/RPEMRqq-shY
Η Τζολί μίλησε στο βρετανικό κανάλι για το πώς οι άνθρωποι επέζησαν σε περιόδους πείνας και πολέμου τρώγοντας έντομα, παρόλο που ανέκαθεν ήταν ένα είδος δίαιτας να τρως έτσι, ενώ παραδέχθηκε πως έχει ξαναφάει έντομα στο παρελθόν: «Δοκίμασα την πρώτη φορά που ήρθα στη χώρα. Ξεκινάς με ακρίδες και μετά προχωράς στις ταραντούλες», αποκάλυψε στη δημοσιογράφο η Τζολί, προσθέτοντας ότι στη γεύση είναι σαν… τσιπς.
Στη συνέχεια ριχνει στο τηγάνι τις καθαρισμένες αράχνες και τους σκορπιούς με τα παιδιά να κοιτάζουν με περιέργεια αλλά και ενθουσιασμό. Αφού… ρόδισαν οι μεζέδες, τους έβγαλε από το τηγάνι και σέρβιρε με λίγη σαλάτα. Τόσο τα παιδιά όσο και η ρεπόρτερ δεν δίστασαν να δοκιμάζουν με την πρώην κυρία Πιτ να δηλώνει ευαχριστημένη από τις μαγειρικές της ικανότητες: « Είναι πολύ ωραία στη γεύση»!