Υλικά
400 γραμμ. φύλλο κρούστας
500 γραμμ. τυρί φέτα τριμμένη
2 αυγά χτυπημένα
Ρίγανη
Λιωμένο βούτυρο για το άλειμμα των φύλλων
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για τη μπεσαμέλ
500 ml γάλα ζεστό
2 κουταλιές βούτυρο
2 κουταλιές αλεύρι
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Το καλύτερο γλυκό της τελευταίας στιγμής για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Έτοιμο σε 5'
Φτιάχνετε τη μπεσαμέλ: Σε μια κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο, σοτάρετε το αλεύρι ανακατεύοντας συνέχεια. Προθέτετε σιγά-σιγά ζεστό γάλα και ανακατεύετε συνέχεια μέχρι να πήξει.
Αποσύρετε από τη φωτιά. Βάζετε στη μπεσαμέλ τη φέτα, τα αυγά τη ρίγανη και ανακατεύετε. Κόβετε τα φύλλα κρούστας στα τέσσερα. Παίρνετε τρία κομμάτια και αφού αλείψετε καθένα με βούτυρο, τοποθετείτε στο κέντρο μια γεμάτη κουτάλια από το μίγμα της μπεσαμέλ με τη φέτα.
Διπλώνετε στα πλάγια το φύλλο για να φυλακίσετε μέσα τη γέμιση και τυλίγετε ρολάκια. Τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.