Υλικά
500 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
250 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
Διαδικασία
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 στις αντιστάσεις. Με το μίξερ χειρός ή σε σταθερό μίξερ, χτυπάτε στη μεγαλύτερη ταχύτητα το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει, για περίπου 5 λεπτά.
Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να έχετε μια απαλή κρέμα. Χαμηλώνετε την ταχύτητα του μίξερ και σταδιακά προσθέτετε το αλεύρι.
Στρώνετε δυο μεγάλα ταψιά ή στις λαμαρίνες του φούρνου με λαδόκολλα. Πλάθετε τη ζύμη με τα χέρια σε μπαλάκια περίπου 3 εκ. και τα τοποθετείτε ομοιόμορφα στα ταψιά. Τα πιέζετε ελαφρά με το χέρι σας να πλατύνουν.
Ψήνετε τα μπισκότα για 15-20 λεπτά και τα ξεφουρνίζετε. Τα αφήνετε να κρυώσουν εντελώς και στη συνέχεια τα σερβίρετε. Τα μπισκότα διατηρούνται σε τάπερ που κλείνουν αεροστεγώς.