Υλικά
1 ½ κιλό πατάτες
8 αυγά
8 κουταλιές της σούπας γάλα
Αλάτι & πιπέρι
½ φλιτ. ελαιόλαδο
Διαδικασία
Ξέρετε τι είναι τα σουγάνια; Βρήκαμε την καλύτερη συνταγή που θα λατρέψετε
Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τις πατάτες. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ρίχνετε τις πατάτες και σκεπάζετε με ένα καπάκι.
Εν τω μεταξύ σε μια λεκάνη χτυπάτε τα αυγά πολύ καλά. Προσθέτετε το γάλα, το αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύετε καλά. Όταν οι πατάτες είναι ψημένες, αδειάζετε και πετάτε το περιττό ελαιόλαδο και τις ρίχνετε στο μπολ με τα χτυπημένα αυγά, ανακατεύετε καλά, και ρίχνετε το μείγμα σε ένα τηγάνι, μέσα στο οποίο έχετε αφήσει λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνετε την ομελέτα από την μια πλευρά και με την βοήθεια ενός πιάτου την γυρίζετε για να ψηθεί και από την άλλη. Σερβίρετε την ομελέτα ζεστή, συνοδεύετε αν θέλετε με λίγο φρέσκο γιαούρτι.