Υλικά
3 φέτες ψωμί του τοστ
1 μικρό στήθος κοτόπουλου, ψημένο στη σχάρα ή στον φούρνο κομμένο σε φέτες
3 φέτες ντομάτα
1 φέτα ζαμπόν
1 φέτα κίτρινο τυρί
3 φύλλα μαρουλιού
3 φέτες ψημένο μπέικον
3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
1 αβγό βραστό κομμένο σε φέτες
150 γραμμ. πατάτες τηγανητές
Διαδικασία
Παίρνετε τις τρεις φέτες ψωμιού και τις ψήνετε στην τοστιέρα. Τις αλείφετε με μαγιονέζα. Στη μία φέτα βάζετε μαρούλι, ζαμπόν, τυρί και ντομάτα.
Στη δεύτερη φέτα βάζετε μαρούλι, κοτόπουλο, μπέικον και αβγό. Τοποθετείτε τη μία φέτα πάνω στην άλλη και κλείνετε τοποθετώντας την τρίτη φέτα ψωμιού από πάνω.
Βάζετε από μία οδοντογλυφίδα στο μέσο της κάθε πλευράς. Τις κόβετε όλες μαζί στα τέσσερα με ένα πριονωτό μαχαίρι, δημιουργώντας τέσσερα τριγωνάκια. Σερβίρετε με πατάτες τηγανητές, σάλτσα μουστάρδα και σάλτσα κέτσαπ.