Η Αργύρω Μπαρμπαρίγου ξέρει όλα τα μυστικά για να την πετύχεις και να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά σου κι εννοείται πως τα μοιράζεται μαζί μας!
Αν θέλετε κρεμώδη υφή με πατάτα πρέπει να πολτοποιήσετε όλα τα υλικά και να τα προσθέσετε στον πουρέ πατάτας.
Αν προτιμάτε υφή σαν μους θα πολτοποιήσετε όλα τα υλικά μαζί με την πατάτα στο μπλέντερ.
Αν φτιάξετε σκορδαλιά με ψωμί τότε οπωσδήποτε βάλτε μέσα και καρύδια ή αμύγδαλα καθαρισμένα. Θα γλυκάνουν την σκορδαλιά σας και η γεύση θα απογειωθεί. Μόνο που θα πρέπει να προσθέσετε και λίγο νερό στην πολτοποίηση της σκορδαλιάς με καρύδια ή αμύγδαλα, γιατί οι ξηροί καρποί τραβούν την υγρασία του μείγματος και στεγνώνει η σκορδαλιά. Οπότε για πιο κρεμώδη υφή, προσθέτουμε λίγη επιπλέον υγρασία.
Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr