Στα Χανιά δρόμοι σε όλο το οδικό δίκτυο πρέπει να κατασκευαστούν από την αρχή. O Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης (ΒΟΑΚ) στο ύψος του Στάλου είναι κλειστός και μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία.
Σύμφωνα με τους μελετητές «η οριστική λύση απαιτεί μεγάλο τεχνικό έργο το οποίο θα πρέπει να προγραμματιστεί».
«Με πήρε ένας πατέρας και μου είπε ότι δεν μπορεί να πάει το παιδί του στο σχολείο επειδή είναι κλειστός ο Β.Ο.Α.Κ. Τι θα έλεγε αν τον ανοίγαμε και έπεφτε πάνω στη δεύτερη κατολίσθηση προχθές και είχαμε χειρότερα;» ήταν το σχόλιο του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη.
Στην Κρήτη έπεσαν 300 χιλιοστά νερού τις τελευταίες μέρες, δηλαδή όσα έπεσαν όλο το 2017!
Φως στο Τούνελ: Το νέο σοκαριστικό trailer για την υπόθεση της Αμαλιάδας - Η ώρα της αποκάλυψη έφτασε! [βίντεο]
Οι δήμοι Χανιών, Πλατανιά, Κισσάμου, Σφακίων, Αποκορώνου και Σελίνου έχουν κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Υποχώρησε το βουνό στην Εύβοια
«Έφυγε» το… βουνό στην Κάτω Στενή Ευβοίας το μεσημέρι του Σαββάτου.
Στο σημείο είχαν αρχικά πέσει κάποιες πέτρες στο οδόστρωμα ενώ εκεί βρισκόταν και μηχάνημα για τον αποχιονισμό του δρόμου.
Ξαφνικά το βουνό άρχισε να… πέφτει και επικράτησε αναστάτωση. Η κατολίσθηση έγινε σε δύο… δόσεις, ενώ χώματα και πέτρες κάλυψαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Το μηχάνημα του δήμου μετά την κατολίσθηση έπιασε δουλειά προκειμένου να καθαριστεί το οδόστρωμα.
Τα μεγαλύτερα αθροιστικά ύψη βροχής της «Χιόνης» από την Τρίτη έως και την Παρασκευή, σύμφωνα με το δίκτυο των σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ)/meteo, καταγράφηκαν στους νομούς Χανίων και Εύβοιας. Συγκεκριμένα, η περισσότερη βροχή έπεσε στο Σέμπρωνα Χανίων (354 χιλιοστά μέσα σε τέσσερις μέρες), στη Στενή Ευβοίας (294), στο Ασκύφου Χανίων (291), στις Βρύσες Χανίων (271) και στο Έλος Χανίων (244).