Εκεί δημοσιεύει αποσπάσματα από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, καθώς είναι το «πρόσωπο» της ινδικής εταιρίας καλλυντικών Forest Essentials, ενώ φιγουράρει στα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών της χώρας της και όχι μόνο, αφού έχει ποζάρει για τη Vogue και το Cosmopolitan.
Πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την παρομοίασαν με τον πρωταγωνιστή της βραβευμένης με Οσκαρ χολιγουντιανής ταινίας «Slumdog Millionaire» του 2008, η οποία παρουσιάζει τη διαδρομή από τα κουρέλια στον πλούτο ενός αγοριού από μια ινδική φτωχογειτονιά. Αλλωστε, μια τυχαία συνάντηση ήταν εκείνη που άλλαξε τη ζωή της Μαλίσα. Πριν από τρία χρόνια γνώρισε τυχαία τον ηθοποιό του «Step Up 2: The Streets» και του «Grey’s Anatomy» Ρόμπερτ Χόφμαν και, όπως λέει, έδωσε άλλη πνοή στα όνειρά της.
Ο Χόφμαν βρισκόταν στο Μουμπάι για τα γυρίσματα ενός μουσικού βίντεο κλιπ όταν γνώρισε το «κορίτσι της παραγκούπολης» μέσω ενός γνωστού του. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός δημιούργησε μια σελίδα συλλογικής χρηματοδότησης (crowdfunding) για να βοηθήσει στην εκπαίδευσή της και να τροφοδοτήσει τα όνειρά της να γίνει μοντέλο. «Εντυπωσιάστηκα όταν τη συνάντησα, καθόταν σε ένα στρώμα σε μια αυτοσχέδια σκηνή. Ηταν τόσο εντυπωσιακή», δήλωσε ο Χόφμαν στο «The National». Ο ηθοποιός βοήθησε την Κάρβα αναρτώντας στο προφίλ του βίντεο με τη νεαρή και την οικογένειά της, με αποτέλεσμα η Μαλίσα να μαγνητίσει τα βλέμματα των ειδικών και να κλείσει την πρώτη της δουλειά ως μοντέλο σε περιοδικό.
Η αναγνώριση έχει αλλάξει τη ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της. Με τα χρήματα που κερδίζει, η Μαλίσα αγόρασε ένα μικρό διαμέρισμα σε μια πολυκατοικία στην πόλη -με ρεύμα, ανεμιστήρα και νερό, όπως σημειώνει. Το «άστρο» της Μαλίσα σπάει κι άλλα ταμπού, που αφορούν τα πρότυπα ομορφιάς, καθώς το στερεότυπο ορίζει πως μόνο τα κορίτσια με ανοιχτό χρώμα δέρματος θεωρούνται όμορφα στην Ινδία.
Ουκρανία: «Τεράστιες εκρήξεις» στη Σούμι μετά από ρωσικά πλήγματα – Δύο νεκροί
Η χώρα έχει εμμονή με το ανοιχτόχρωμο δέρμα -παρ’ όλο που η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι σκουρόχρωμη- ίσως ένα κατάλοιπο από την αποικιοκρατική περίοδο. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διαπίστωσε ότι τα προϊόντα λεύκανσης του δέρματος καταλαμβάνουν το 50% της αγοράς φροντίδας του δέρματος στην Ινδία και η εταιρία StrategyR εκτιμά ότι η παγκόσμια αγορά τέτοιων προϊόντων λεύκανσης θα αξίζει 15,7 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2030.
Ειδήσεις σήμερα
Μπάιντεν: Είμαι ξανά υποψήφιος για να υπερασπιστώ τη δημοκρατία – Ο Τραμπ θέλει να την καταστρέψει
Πανικός στην Αυστραλία: Η θάλασσα ξέβρασε…εξωγήινους – Τι λένε οι ειδικοί [εικόνες]