Ο Γάλλος πρόεδρος υπογράμμισε επίσης, μιλώντας στους δημοσιογράφους από την Μαγαδασκάρη όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, ότι «η θέση της Γαλλίας είναι μία και αμετάβλητη υπέρ της κυριαρχίας των λαών και της εδαφικής ακεραιότητας των κρατών».
Παράλληλα ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε ότι «η μόνη απάντηση που περιμένουμε είναι αν ο πρόεδρος Πούτιν είναι σύμφωνος με την άνευ όρων κατάπαυση του πυρός» σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «ο εκνευρισμός των αμερικανών θα πρέπει επικεντρωθεί σε ένα και μόνο πρόσωπο: στον Βλαντιμίρ Πούτιν». Ερωτηθείς τέλος για το ζήτημα της Κριμαίας ο Μακρόν δήλωσε ότι στην παρούσα φάση δεν τίθεται και ότι αρμόδια για να δώσει την απάντηση είναι η Ουκρανία.
Ειδήσεις Σήμερα
- Αλέξης Κούγιας: Έτσι λειτουργεί το γραφείο του – Γιατί αποσύρθηκαν από τις υποθέσεις Πισπιρίγκου-Λιγνάδη
- Ιωάννα Τούνη: Πρόβλημα υγείας για την influencer – «Έχω παρατεταμένο πόνο»
- Άρης Μουγκοπέτρος: Υπέστη σοβαρή βλάβη στο μάτι – Περίμενε 3,5 ώρες για να μεταφερθεί από το ΚΑΤ στο «Γεννηματάς» – Πήρε ταξί (βίντεο)
- Μαφιόζικη επίθεση στο Χαλάνδρι: Ποιος είναι το θύμα – Σοκάρουν οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων