Αυτή είναι και η τελευταία δημόσια «εμφάνιση» του τροπαίου πριν από το τουρνουά, το οποίο τοποθετήθηκε σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων κοντά στο κεντρικό στάδιο κρίκετ της Ντόχα.
Κάθε άτομο είχε περίπου 15 δευτερόλεπτα για να τραβήξει τη φωτογραφία του με το τρόπαιο, που κέρδισε το 2018 η Γαλλία, ενώ ένα συγκρότημα ποπ από το Μπαγκλαντές και Ινδοί ντράμερ, έδιναν το ρυθμό στο πλήθος.
Οι μετανάστες εργάτες θέλησαν να δουν από κοντά το τρόπαιο, αφού γνωρίζουν ότι δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης ποδοσφαίρου στον κόσμο, μιας και οι τιμές εισιτηρίων είναι απλησίαστες για εκείνους.
Όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, μια σειρά από προσιτά εισιτήρια, που πωλήθηκαν για 40 ριάλια, ή λίγο πάνω από 10 ευρώ αναφέρονταν στους 2,8 εκατομμύρια κατοίκους της χώρας, συμπεριλαμβανομένων 2,5 εκατομμυρίων αλλοδαπών.
Αλλά πολλοί στην ουρά είπαν ότι δεν ήταν τόσο τυχεροί καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν γρήγορα.
Μεγάλη Βρετανία - Ελλάδα 73-72: Αν και βρέθηκε στο +17 η Εθνική ηττήθηκε
Ωστόσο, οι άλλες κατηγορίες εισιτηρίων, των οποίων η τιμή ξεκινά από τα 70 ευρώ, είναι απρόσιτες για τους εργαζόμενους που συχνά αμείβονται με τον κατώτατο μισθό, δηλαδή 270 ευρώ το μήνα.
Οι μετανάστες εργάτες έχτισαν επτά νέα στάδια και ανακαίνισαν ένα όγδοο, για το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διοργανώσει μια αραβική χώρα.
Το Κατάρ έχει επικριθεί ευρέως για τα δικαιώματα των ξένων εργαζομένων.
Ειδήσεις σήμερα
Επιστροφή για τους λογαριασμούς ρεύματος: Πώς, πότε και σε ποιους θα δοθούν τα αναδρομικά
Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Το χρονικό του εγκλήματος και οι συγκλονιστικές μαρτυρίες