«Η ζωή μου είναι έτσι όπως την έχω φτιάξει. Έχω βυθιστεί στη δουλειά, περνούν τα χρόνια μόνο δουλεύοντας. Ήταν ο τρόπος που επέλεξα επιτόπου να το διαχειριστώ. Καταρχάς πήγα να ζοριστώ. Δεν έχω δαίμονες, με την έννοια των ναρκωτικών, των καταχρήσεων – όχι πως αυτά είναι φάρμακα για αυτές τις περιπτώσεις- απλά δεν ήταν επιλογή μου και να μην είναι για κανέναν.
Εκείνες τις πρώτες μέρες βρήκα τον εαυτό μου να χάνεται στο αλκοόλ και λέω “ώπα, γιατί αυτό είναι κάτι επικίνδυνο και σε βλέπουν και οι γονείς σου και δεν θα το ήθελαν”. Το αμέσως επόμενο που εγώ χάνομαι και ξεχνιέμαι είναι η δουλειά μου. Αυτό έγινε το 2019 και από τότε δουλεύω, με αποτέλεσμα να αφήσω στο περιθώριο την προσωπική μου ζωή. Οι γονείς μου έφυγαν και οι δύο με περιθώριο 6 μηνών και μετά από 3 μέρες επέστρεψα στη δουλειά», δήλωσε o Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Eurovision 2025: Αυτά είναι τα 12 τραγούδια του ελληνικού τελικού - Ακούστε τα! [βίντεο]
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για το ενδεχόμενο να αναλάβει μια δική του εκπομπή: «Επειδή το λένε πολλοί, δεν βγαίνω και φωνάζω ότι θέλω μια δική μου εκπομπή. Σε αυτή τη δουλειά δουλεύουμε φέτος για του χρόνου. Φέτος για τις προτάσεις που θα έχουμε του χρόνου. Οπότε δεν χαλάω το φέτος, σκεπτόμενος το του χρόνου. Σε γενικές συζητήσεις λέω ναι ο καθένας θέλει μετά την Ε’ Δημοτικού να πάει στην Στ’, μετά την Στ’ να πάει στην Α’ Γυμνασίου. Εγώ ένιωθα ότι μια περίοδο της ζωής μου έκανα ξανά και ξανά την Στ’ Δημοτικού και είπα ότι θα ήθελα να προχωρήσω».
Επίσης, ρωτήθηκε για το αν θα παρουσίαζε ποτέ ένα ριάλιτι, όπως το «Power of Love», με τον ίδιο να απαντά ότι θα έκανε το οτιδήποτε αρκεί να μην ξεπερνούσε τα δικά του όρια ηθικής. «Θα έκανα τα πάντα, αρκεί να μην χτύπαγε κάτι τη γραμμή την ηθική που έχω εγώ. Δεν το παίζω ηθικός, ο καθένας έχει τη δική του. Οπότε θα έβρισκαν τον τρόπο να έβαζα τον εαυτό μου σε όλα τα πρότζεκτ και να το κάνω. Δεν θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή παίζει κάτι στην τηλεόραση ανήθικο, ή κάτι που χτυπάει στις αξίες μου, οπότε πιστεύω ότι θα προσπαθούσα να κάνω τα πάντα. Και οι συνεργασίες έτσι είναι. Δεν μπορούμε να διαλέξουμε τους συνεργάτες μας. Απλά πρέπει επί έναν χρόνο, μια σεζόν, να βρούμε τον τρόπο να ταιριάξουμε με ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες δεν θα ταιριάζαμε. Συνήθως εγώ συνεργαζόμουν και με άλλης γενιάς ανθρώπους και άλλης ηλικίας».
Τέλος, τόνισε ότι δεν υπάρχουν αληθινές φιλίες στην τηλεόραση, καθώς η ανιδιοτέλεια που απαιτούν αυτές οι σχέσεις έρχεται σε αντίθεση με τον χαρακτήρα των τηλεοπτικών προσωπικοτήτων. «Δεν υπάρχουν φιλίες στην τηλεόραση, γιατί στη δουλειά μας είναι πολύ μικρά τα χρονικά διαστήματα κατά τα οποία συναναστρεφόμαστε, συνεπώς δεν γίνεται στη δουλειά αυτή. Η σεζόν είναι 1 χρονιά, 2; Μάξιμουμ 3. Δεν μπορείς να χτίσεις φιλία σε 3 χρόνια. Υπάρχει ματαιοδοξία, υπάρχει πάντα το πόσο αυτάρεσκοι είμαστε και γουστάρουμε τους εαυτούς μας. Η φιλία είναι μια σχέση ανιδιοτελής, δεν μπορείς να βάλεις κανέναν πάνω από τον εαυτό σου αν είσαι δοσμένος σε αυτή τη δουλειά».
Ειδήσεις σήμερα
Περιφέρεια Αττικής: Έμπρακτη στήριξη στο έργο της ΕΛΑΣ με 106 νέα οχήματα και προηγμένο εξοπλισμό
Πάμελα Άντερσον: Περπάτησε στο κόκκινο χαλί και έδειξε το νέο της λουκ!