Το ιδιαίτερο πιάτο, όμως, που ετοίμασε προβλημάτισε τους κριτές. Ο Σπύρος ετοίμασε ριζότο σοκολάτας με στικς από καπνιστή πανσέτα και χώμα καπνιστής πανσέτας.
Οι κριτές φάνηκαν περίεργοι με τη συνταγή του διαγωνιζόμενου και πήγαν στον πάγκο να δοκιμάσουν. Το πρώτο σοκ για τον Σωτήρη Κοντιζά ήταν όταν είδε τον διαγωνιζόμενο να ρίχνει κρέμα γάλακτος στο ριζότο.
Η ελληνική σόουμπιζ ταξίδεψε στο εξωτερικό για τις γιορτές - Χλιδή, ωραίες εικόνες και νέοι έρωτες
Ο Σωτήρης Κοντιζάς εμφανίστηκε πιο «ψαρωτικός» και σκληρός και πριν καν δοκιμάσει αναφέρθηκε στο χύλωμα του πιάτου. «Ξέρεις γιατί συνεχίζω και τρώω, γιατί σκέφτομαι δεν το πιστεύω… είναι πάρα πολύ κακό. Είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω δοκιμάσει», είπε ο σεφ και ο παίκτης τον κοιτούσε αποσβολωμένος.
https://youtu.be/osihcxz8uSc
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]