Υλικά
2 λαβράκια, περίπου στα 500-600 γραμμ. το καθένα
3 καρότα
4 πατάτες
2 κρεμμύδια
Ντοματίνια ή 2 ντομάτες
2 κολοκυθάκια
1 φινόκιο
Θυμάρι
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία για το λαβράκι στο φούρνο
Βάλτε λαδόκολλα σε ένα ταψί. Κόψτε τα λαχανικά σας, τα βάζετε στο ταψί, αλατοπιπερώνετε και ακουμπάτε τα ψάρια πάνω στα λαχανικά.
Η τέλεια συνταγή με τη γαλοπούλα που περίσσεψε - Φτιάξτε το νοστιμότερο σουφλέ
Βάλτε ελαιόλαδο από πάνω και ψήστε στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά στον αέρα, αν θέλετε μπορείτε να το βάλετε και στο πάνω κάτω του φούρνου στους 180 για 40 λεπτά. Σερβίρετε με λαδολέμονο.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Ιστορική στιγμή: Ο Μπάιντεν αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων
- Γενοκτονία Αρμενίων – Η αναφορά του Μπάιντεν που έκανε «Τούρκο» τον Ερντογάν: «Κωνσταντινούπολη» και όχι «Istanbul»
- Γηροκομείο στα Χανιά: Μάρτυρας κάνει λόγο για 30 θανάτους – «Τάιζαν βίαια ηλικιωμένο και τον οδήγησαν στον θάνατο»
- Κορωνοϊός 24/04: 2.597 νέα κρούσματα- 86 νεκροί – 797 διασωληνωμένοι
- Λευτέρης Πετρούνιας: O «Μίδας» των κρίκων – Πρωταθλητής Ευρώπης για πέμπτη φορά!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr