Υλικά
8 φέτες μπέικον
1½ κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο
1 έτοιμη ζύμη για πίτσα
1½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
230 γραμμ. μοτσαρέλα σε λεπτές φέτες
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3 μεγάλα αυγά
Αλάτι & πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
1/4 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
Διαδικασία
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Αλείψτε με λίγο λάδι ένα ταψί. Ζεστάνετε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε το μπέικον να ψηθεί για περίπου τέσσερα λεπτά. Αφαιρέστε το μπέικον από το τηγάνι και αφήστε το σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξει.
Πασπαλίστε με το καλαμποκάλευρο μια επιφάνεια και ανοίξτε τη ζύμη σε στρογγυλό σχήμα με διάμετρο 30 cm. Μεταφέρετε τη ζύμη στο ταψί και αλείψτε τη με το λάδι. Πασπαλίστε τη ζύμη με το σκόρδο και απλώστε από πάνω τη μοτσαρέλα, το μπέικον και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Ψήστε στον φούρνο για περίπου 12 λεπτά, αφαιρέστε το ταψί από τον φούρνο και προσθέστε προσεκτικά τα τρία αυγά, σαν να είναι «μάτια». Ξαναβάλτε το ταψί στον φούρνο και ψήστε για επιπλέον 10 λεπτά. Σερβίρετε όσο είναι ζεστή πασπαλίζοντας με τον μαϊντανό και το μπούκοβο.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr