Ελεύθερος Τύπος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Νέο «Frankie» στη Νέα Ερυθραία – Ιταλικές γεύσεις στα βόρεια προάστια

Newsroom eleftherostypos.gr

Το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο του ομίλου «Nice n’ Easy», «Frankie, μετά από ενάμιση περίπου χρόνο επιτυχημένης παρουσίας στο Κολωνάκι, αποκτά ένα νέο εντυπωσιακό «αδελφάκι» στα βόρεια προάστια.

Στο πλήρως ανακαινισμένο τριώροφο κτίριο της οδού Χαριλάου Τρικούπη 125, στη Νέα Ερυθραία, το νέο «Frankie’ αναδεικνύεται ως το μεγαλύτερο σε χώρους και υποδομές εστιατόριο του ομίλου στην Αττική.

Ακολουθώντας πιστά τη sustainable φιλοσοφία του ομίλου, αξιοποιεί εξαιρετικής ποιότητας φρέσκες βιολογικές και παραδοσιακές πρώτες ύλες -πολλές από τις οποίες προέρχονται απευθείας από μικρούς Έλληνες παραγωγούς- για να δημιουργήσει πεντανόστιμα ιταλικά πιάτα, φρέσκες πάστες και ζύμες με gluten free αλλά και αμιγώς vegan επιλογές.

Ο chef Παναγιώτης Μωυσής σχεδιάζει και εδώ το μενού σε συνεργασία με τον executive chef του ομίλου Χρήστο Αθανασιάδη, στο οποίο θα βρείτε πολλά αγαπημένα πιάτα από το «Frankie» Κολωνακίου αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες διαφοροποιήσεις.

Εντυπωσιακές γευστικές προτάσεις, όπως η μπουράτα με λαχανικά και τρίχρωμη κινόα, τρίχρωμα ντοματίνια confit, πιπεριές, καρδιές αγκινάρας και λάδι βασιλικού, ποικιλία μανιταριών με κατσικίσια Gorgonzola και θυμάρι, η χωριάτικη με ντοματίνια, ελληνικές πίκλες μυρωδικών, αγγούρι, φέτα και ντάκο από χαρούπι, αρνίσιο καρέ γαλλικής κοπής με ραβιόλι από pakchoi, πουρέ γλυκιάς κολοκύθας και σάλτσα κόκκινου κρασιού, ενώ δε λείπει η βασίλισσα της ιταλικής γεύσης Bistecca alla Fiorentina, με λάδι τρούφας, σπανάκι και νεαρές πατάτες. Το menu ολοκληρώνουν γλυκά, επιδόρπια όπως η πανακότα, με ψητό ανανά στον ξυλόφουρνο.

Η δυνατή λίστα των cocktails θα γίνει αφορμή για έξοδο μετά τη δουλειά, ενώ η ξεχωριστή κάρτα brunch προτείνει ντελικάτες και χορταστικές επιλογές κάθε σαββατοκύριακο, στους άνετους καλαίσθητους χώρους του εστιατορίου.

Info
Χαριλάου Τρικούπη 125, Νέα Ερυθραία, Τηλ. 6932495507

Προτεινόμενα για εσάς

«Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ»: Ο νέος προορισμός για γαστρονομικές και fine drinking εμπειρίες

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Βόλος: «Καμπάνα» 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ταβέρνας που… βιάστηκε να ανοίξει

Tinad

«Buba»: Όαση έθνικ γεύσεων στην Κηφισιά

Η «Σπονδή» υποδέχεται την άνοιξη με πολλές εκπλήξεις

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«La Grande Famiglia»: Μία μεγάλη οικογένεια γεύσεων

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Winners»: Vegan νοστιμιές στο κέντρο της Αθήνας

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Νησί»: Στο Περιστέρι για τα καλύτερα ψαρικά, στις πιο σπέσιαλ τιμές

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«St΄Astra rooftop restaurant»: Ρομαντικό δείπνο με θέα την Ακρόπολη

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Avancai»: Αυθεντικές γεύσεις Λατινικής Αμερικής

Κατερίνα Θεοδωροπούλου