Ο σεφ Βασίλης Τζίμας, το team των νέων επιχειρηματιών και το φιλόξενο προσωπικό, έχουν δημιουργήσει το ιδανικό all day σκηνικό στον πολυσύχναστο, πλέον, Νέο Κόσμο.
Το brunch, εδώ, έχει ταυτότητα καθώς ο Βασίλης έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό με γνώριμα πιάτα που απογειώνονται με σύγχρονα twists.
Croque madam με καπνιστό χοιρινό, τηγανητό αυγό, μουστάρδα ντιζόν & μπεσαμέλ, ελληνικός καγιανάς, ομελέτα με απάκι, σπανάκι, μανιτάρια & κατίκι Δομοκού, είναι από τις must επιλογές όπως φυσικά και το club sandwich με κοτόπουλο, ψητό, μπέικον, ντομάτα, iceberg & μαγιονέζα.
Brunch χωρίς burger… δεν γίνεται! Burger vegan (με μπιφτέκι λαχανικών, λάχανο, καρότο, ντομάτα, πίκλα αγγουριού, vegan μαγιονέζα & μουστάρδα) και hamburger με μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά, ντομάτα, κρεμμύδια καραμελωμένα, cheddar, μπέικον & μαγιονέζα με τρούφα, μάς στέλνουν στον έβδομο ουρανό!
Η Αθηναϊκή Ριβιέρα Καλωσορίζει το Barbarossa Athens: Ένας Νέος Γαστρονομικός Προορισμός
Last but not least, οι πιο θεϊκές γλυκές αυγόφετες με dulce de leche, βατόμουρο, σαντιγί & φιλέ αμυγδάλου. Μάλιστα, ο Βασίλης Τζίμας δίνει τη συνταγή που θα μπει στη λίσταμε τις αγαπημένες μας!
Γλυκές αυγοφέτες με dulce de leche, σαντιγί και αμύγδαλα
Υλικά
4 φέτες ψωμιού όπως μπριός
2 μεγάλα αυγά
1/2 φλιτζάνι γάλα
1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Dulce de leche
Σαντιγί
Αμύγδαλα
Εκτέλεση
Σε ένα ρηχό μπολ, ανακατέψτε τα αυγά, το γάλα και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να αναμειχθούν καλά. Θερμάνετε ένα τηγάνι ή ένα γκριλ σε μέτρια φωτιά και αλείψτε με βούτυρο. Βουτήξτε κάθε φέτα ψωμίου στο μείγμα αυγού, βεβαιωθείτε ότι απορροφά αρκετό μείγμα.
Τοποθετήστε τις φέτες ψωμιού σε ζεστό τηγάνι ή γκριλ και ψήστε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και να ψηθούν καλά από και τις δύο πλευρές, περίπου 2-3 λεπτά ανά πλευρά. Αφού ψηθούν, αφαιρέστε τις φέτες ψωμιού και απλώστε από πάνω τους μια ποσότητα dulce de leche. Τοποθετήστε πάνω στο dulce de leche μια κουταλιά σαντιγί και πασπαλίστε με φιλέ αμυγδάλου.