Ελεύθερος Τύπος
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

«Buba»: Όαση έθνικ γεύσεων στην Κηφισιά

Newsroom eleftherostypos.gr

Το όνομά του και μόνο σας μεταφέρει νοητά σε άλλες… πολιτείες, σε έθνικ μεριές, καθώς τα πιάτα και οι γεύσεις του bar restaurant «Buba» έχουν πηγή έμπνευσης από διάφορα μέρη του κόσμου. Εμπνευσμένο από τα ζωντανά χρώματα και τα αρώματα των ασιατικών νυχτερινών αγορών, η ανοιχτή κουζίνα είναι μια γιορτή των τροφών από την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ και το Χονγκ Κονγκ. Τα ζυμάρια και οι σαλάτες, τα ζυμαρικά, οι γαρνιρισμένες πατάτες και οι αρωματικές καρύδες είναι φτιαγμένες με φρέσκα προϊόντα που σας ταξιδεύουν μακριά.

Σαλάτες με δυόσμο, μάνγκο, κόλιανδρο, noodles και πολλά ακόμη αγαθά σάς ανοίγουν την όρεξη, όπως και τα ευφάνταστα ορεκτικά: sticks κοτόπουλου με γάλα καρύδας και φιστίκια, βιετναμέζικα ρολάκια, τραγανές γαρίδες με πλούσιες σάλτσες. Από τον πλούσιο κατάλογο των κυρίως πιάτων τις εντυπώσεις κλέβουν το στήθος πάπιας με σάλτσα Hoissin, ο ψητός σολομός με φασόλια και πικάντικη σάλτσα λεμονιού-σόγιας, αλλά και το μαριναρισμένο κοτόπουλο σε σάλτσα σόγιας με ρύζι και σαλάτα. Όλα αυτά, φυσικά, μπορείτε να τα συνδυάσετε με μια λίστα μοναδικών κοκτέιλ για να συμπληρώσετε τα γλυκά και ξινά, αλμυρά ή πικάντικα πιάτα στο μενού του «Buba».

INFO

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιάς, Τηλ.: 210 62 31 151

Προτεινόμενα για εσάς

Η «Σπονδή» υποδέχεται την άνοιξη με πολλές εκπλήξεις

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«La Grande Famiglia»: Μία μεγάλη οικογένεια γεύσεων

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Winners»: Vegan νοστιμιές στο κέντρο της Αθήνας

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Νησί»: Στο Περιστέρι για τα καλύτερα ψαρικά, στις πιο σπέσιαλ τιμές

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«St΄Astra rooftop restaurant»: Ρομαντικό δείπνο με θέα την Ακρόπολη

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Avancai»: Αυθεντικές γεύσεις Λατινικής Αμερικής

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«To Kreas»: Ο γευστικός παράδεισος της κρεατοφαγίας

admin

«Villa Grigio 46»: Αέρας ιταλικής φινέτσας και γεύσης στο Φάληρο

«Chefi»: Ετοιμάζει το πιο σπέσιαλ μενού με μανιτάρια