Ο σεφ Βασίλης Τζίμας δίνει φέτος τον καλύτερο του εαυτό, αξιοποιώντας επιλεγμένες πρώτες ύλες απ’όλο τον κόσμο, σε μια διαφορετική casual fine dining πρόταση, όπως λέει χαρακτηριστικά και ο iδιος. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε καρπάτσιο ή ταρτάρ μοσχαριού όπως και το κανελόνι με κιμά μανιταριών σε βελουτέ κολοκύθας( είτε είστε vegan είτε όχι!).Αν επιλέξετε για τη συνέχεια Χοιρινό Iberian secreto με πουρέ γλυκοπατάτας ή Strip loin με καραμελωμένο πουρέ μανιταριών τότε η απόλαυση είναι εξασφαλισμένη.
Στo Chalet επιστρέφουμε για brunch, light dinner,ένα ιδιαίτερο δείπνο ή ένα signature κοκτέηλ στη μπάρα. Οι ζωντανές βραδιές, τις Παρασκευές και τα Σάββατα και τα dj parties τις Κυριακές, έχουν ήδη γίνει talk of the town!
Η φιλική και ταυτόχρονα έμπειρη ομάδα του Chalet μας περιμένει και φέτος για να κάνει την κάθε μέρα μας ξεχωριστή.
INFO: Κων. Παλαιολόγου 1, Κηφισιά, τηλ. 2106201081
Ειδήσεις σήμερα
Λάουρα Βίντοβιτς: Ακόμη ένας λόγος γα να πανηγυρίζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ [εικόνες]
Κύπρος: Συνέλαβαν 15 άτομα για εικονικούς γάμους – Πάνω από 130 τελετές για άδεια παραμονής
Survivor Spoiler 31/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε
Κύπελλο Ελλάδας: Έγραψε Ιστορία ο Παναιτωλικός 3-1 τον ΟΦΗ και πρώτη φορά στα ημιτελικά