Από το 2017 και μέχρι σήμερα πολλά έγιναν στη ζωή της κ. Αλευρίδου, η οποία πλέον αντιμετωπίζει την απειλή του πλειστηριασμού για τη «Villa Erotica», λόγω οφειλής προς ιδιώτη, ύψους μόλις 9.038,77 ευρώ. Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα δημοσιεύσεων πλειστηριασμών, στις 20 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί ηλεκτρονικός πλειστηριασμός για το παραπάνω ακίνητο, με πρώτη τιμή προσφοράς τις 195.000 ευρώ. Επισπεύδων εμφανίζεται ένας επιχειρηματίας της Λάρισας, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο ενδυμάτων και υποδημάτων.
Μιλώντας στον «Ε.Τ.» της Κυριακής, η κ. Αλευρίδου εξήγησε ότι πρόκειται για ένα χρέος το οποίο έχει φθάσει στις 94.000 ευρώ, το οποίο όμως είναι διατεθειμένη να αποπληρώσει. «Πρόκειται για μια υπόθεση εκβιασμού. Πρόκειται για μια μεγάλη απάτη», λέει αρχικά και εξηγεί: «Είναι μια υπόθεση από κάποιον δικηγόρο, ο οποίος έλεγε ότι εργαζόταν για εμένα, αλλά αυτό δεν ισχύει. Πρόκειται για εκβιασμό και απάτη. Ολα θα λυθούν στο δικαστήριο. Θα πληρώσω σε δόσεις αυτό το χρέος και δεν θα γίνει κανένας πλειστηριασμός». Οπως επισήμανε στον «Ε.Τ.» της Κυριακής η κ. Αλευρίδου, παρόλο που τώρα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και παρότι η κίνηση στον οίκο ανοχής που διατηρεί είναι πάρα πολύ πεσμένη, δεν πρόκειται να αφήσει να χαθεί μια επένδυση εκατομμυρίων που έχει κάνει από το 2009. «Το ακίνητο κάνει εκατομμύρια και αυτό που γίνεται είναι καθαρός εκβιασμός και θα το δούμε», καταλήγει.
Η ζωή της «αρχόντισσας του Κάμπου»
Η 78χρονη Χρυσούλα Αλευρίδου είναι μια μικρόσωμη ξανθιά κυρία με κοντοκουρεμένο μαλλί, περιποιημένη και ντυμένη απλά, χωρίς τίποτα πάνω της να φαντάζει κραυγαλέο. Είναι, επίσης, γιαγιά δύο εγγονών και μια δραστήρια επιχειρηματίας, που όλοι οι συντοπίτες της χαίρονται να γνωρίζουν. Ή, τουλάχιστον, σχεδόν όλοι, αφού η ιδιότητά της ως ιδιοκτήτριας οίκων ανοχής για κάποιους ανθρώπους προκατειλημμένους δεν είναι αποδεκτή.
Η κ. Χρυσούλα ή κ. Σούλα, όπως τη φωνάζουν και τη γνωρίζουν όλοι, έχει καταφέρει να σπάσει τα ταμπού, προσφέροντας εκτός από σεξουαλικές υπηρεσίες της επιχείρησής της και αμέριστη βοήθεια στους συμπατριώτες της είτε ενισχύοντας οικονομικά άπορες οικογένειες είτε δωρίζοντας βιβλιοθήκες στα σχολεία είτε δίνοντας αίμα η ίδια σε όποιον το ζητήσει είτε γίνεται χορηγός σε τοπικές ομάδες, ακόμη και σε διεθνή οικονομικά συνέδρια που γίνονται στη Λάρισα, όπως αυτό του 2017. Και μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να χτύπησε οικονομικά και τη δική της επιχείρηση, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όμως η ίδια, όπως λέει στον «Ε.Τ.» της Κυριακής, τις φιλανθρωπίες θα τις συνεχίσει όσο μπορεί. «Οσο μπορώ θα συνεχίζω να προσφέρω. Εχω περάσει δύσκολα και ξέρω πώς είναι να έχεις από κάπου μια βοήθεια».
Γεννήθηκε στο Κιλκίς, αλλά οι ρίζες της βρίσκονται στον Πόντο. Οι γονείς της ήρθαν στην Ελλάδα με τον Βενιζέλο και εγκαταστάθηκαν στο Κιλκίς. Αντάρτης με τον ΕΛΑΣ ο πατέρας της σκοτώθηκε και από δεκαεπτά ημερών έμεινε ορφανή. Η μητέρα της δούλευε όπου μπορούσε για να μεγαλώσει τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας. Από 11 ετών η Χρυσούλα δούλευε υπηρέτρια σε σπίτια. Στην εφηβεία θα γνωρίσει τον άνδρα της, τρία χρόνια μεγαλύτερος από αυτήν. Η οικογένειά του ανήκε στους μαυραγορίτες, κάτι που δεν ταίριαζε στις πολιτικές απόψεις της δικής της οικογένειας.
Σε ηλικία 15 ετών μένει έγκυος, ενώ μόλις ενηλικιώθηκε έχασε τον σύζυγό της. Εφυγε για τη Θεσσαλονίκη για να μεγαλώσει το παιδί της. Εργάστηκε σε σπίτια καθαρίζοντας, στα χωράφια, μέχρι πλύστρα σε εργοστάσιο που μάζευε τα γυάλινα μπουκάλια αναψυκτικών για να τα ξαναγεμίσει με πορτοκαλάδα. Αρχές της δεκαετίας του 1960 τα αδέλφια της ξενιτεύονται στη Γερμανία. Εμεινε μόνη της στην Ελλάδα με μια μητέρα που λόγω προβλημάτων όρασης έμεινε τυφλή και ένα παιδί. «Είχα φθάσει 27 ετών και δεν μπορούσα να στηρίξω την οικογένεια οικονομικά. Ολοι μού έλεγαν ότι είμαι πολύ όμορφη και, έτσι, μια μέρα αποφάσισα από μόνη μου να ασχοληθώ με το αρχαιότερο επάγγελμα.
Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα, αλλά η ανάγκη και η σκέψη ότι το παιδί μου δεν θα είχε να φάει με έκαναν να σκέφτομαι άλλα πράγματα όταν με ακουμπούσε κάποιος. Χόρτασα από έρωτες, έβγαλα πολλά χρήματα και δεν μετάνιωσα ποτέ για αυτό που έκανα. Αλλωστε, στο επάγγελμά μας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, κάνω αυτό, πληρώνομαι και τέλος», θα πει σε μια συνέντευξή της πριν από αρκετά χρόνια. Το 2009 αγοράζει τα 27 στρέμματα στη Λάρισα και χτίζει τους οίκους ανοχής. Μια επένδυση που άγγιξε τα 4 εκατομμύρια ευρώ, όπως η ίδια έχει πει.
Το 2010 κάνει τα λαμπερά εγκαίνια με την Τζούλια Αλεξανδράτου, όπου 3.000 άτομα σπεύδουν για να τη δουν από κοντά. Ο οίκος της κ. Σούλας πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού άρχισε και η αντίστροφη μέτρηση. Εκεί όπου απασχολούσε 14 γυναίκες Ελληνίδες και ξένες, πλέον δεν έχει καμία, γιατί, όπως εξηγεί στον «Ε.Τ.» της Κυριακής η κ. Σούλα, «πλέον οι γυναίκες θέλουν να είναι ελεύθερες παράνομες χωρίς χαρτιά και αυτό εγώ δεν το δέχομαι. Η κίνηση πλέον είναι πάρα πολύ χάλια, αλλά ελπίζω ότι θα αλλάξει αυτό».
Ειδήσεις σήμερα
J2US: Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος – Ο εκνευρισμός με τους κριτές και η απάντηση της Γαρμπή [βίντεο]