Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα κι αφού έγιναν κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις από την έδρα στον μάρτυρα ο οποίος είχε εξεταστεί σε άλλη συνεδρίαση, ρωτήθηκε και η Ρούλα Πισπιρίγκου αν επιθυμεί να υποβάλλει ερωτήσεις αφού δεν εκπροσωπούνταν από συνήγορο, με την κατηγορούμενη να απαντά αρνητικά.
Στη συνέχεια εξετάστηκε ο γενετιστής Περικλής Μακρυθανάσης, που είχε κάνει το γονιδιακό έλεγχο τόσο στην Τζωρτζίνα όσο και στην Ίριδα, το βρέφος της οικογένειας. Κατά τον μάρτυρα δεν βρέθηκε κάποιο πρόβλημα. «Ελέγξαμε τα γονίδια που σχετίζονται με τον αιφνίδιο θάνατο. Επεκτάθηκε ο έλεγχος και σε αλλά γονίδια όπως αυτά που αφορούν τα μεταβολικά νοσήματα. Κάθε φορά ο έλεγχος πρέπει να στοχεύει κάπου».
Απεργία 20 Νοεμβρίου: «Νεκρώνουν» τα πάντα - Τι θα ισχύσει σε ΜΜΜ και σχολεία
Όπως πρόσθεσε ο γενετιστής : «Θεωρητικά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα υπάρχουν ασθένειες εκτός από αυτές που σχετίζονται με την καρδιά και προκαλούν ανακοπή. Τα αμιγώς αυτοάνοσα νοσήματα δεν είναι κληρονομικά γενικά» διευκρίνισε ο μάρτυρας αναφερόμενος στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει η Ρ. Πισπιρίγκου.
Ναυάγιο στην Πύλο: Πήραν προθεσμία για αύριο οι 9 συλληφθέντες