Η άτυχη Παρινίτα υποβλήθηκε σε ΚΑΡΠΑ αλλά δεν μπόρεσε να αναζωογονηθεί.
Η 23χρονη είχε ταξιδέψει από την Ινδόρ στη Βιδίσα για να παρακολουθήσει τον γάμο της ξαδέρφης της. Κατά τη διάρκεια της τελετής σάνγκιτ το Σάββατο, στην οποία παραβρέθηκαν πάνω από 200 άτομα, ανέβηκε στη σκηνή για να χορέψει στο ρυθμό του δημοφιλούς τραγουδιού ‘Sharara Sharara’. 30 δευτερόλεπτα μετά την αρχή της χορευτικής εμφάνισης, η Παρινίτα κατέρρευσε.
परिणीता अपनी बहन की शादी में आई थी,स्टेज पर खुशी में नाच रहीं थीं … अमूमन ऐसे कार्यक्रम में डीजे का भयानक शोर होता है …अचानक, लड़खड़ाती हैं और जमीन पर गिर जाती हैं,वहां मौजूद लोग कुछ समझ पाते,उससे पहले ही उनकी सांसें थम चुकी थीं। ये सब भयावह है… pic.twitter.com/9m2OmppeGf
— Anurag Dwary (@Anurag_Dwary) February 9, 2025
Η Παρινίτα είχε ολοκληρώσει το μεταπτυαχιακό της και ζούσε με τους γονείς της στην Ινδόρ. Πριν μερικά χρόνια και ο μικρότερος αδελφός της είχε πεθάνει από έμφραγμα στα 12 του.
Ο αιφνίδιος θάνατος της 23χρονης από έμφραγμα είναι ο τελευταίος σε μια σειρά τέτοιων περιστατικών, στα οποία σχετικά νεότεροι άνθρωποι και φαινομενικά υγιή άτομα έχουν καταρρεύσει ενώ χόρευαν ή έπαιζαν αθλήματα και πέθαναν επιτόπου.
Καθώς τέτοια περιστατικά ανθρώπων να καταρρέουν κατά τη διάρκεια χορευτικών εμφανίσεων ή αθλητικών αγώνων έγιναν viral, πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν πως τέτοια γεγονότα είχαν γίνει πιο συχνά μετά την πανδημία Covid-19 και αναρωτήθηκαν αν σχετίζονται με τα εμβόλια. Ωστόσο, οι γιατροί έχουν απορρίψει τέτοιες θεωρίες και ανέφεραν πως το οικογενειακό ιστορικό και οι παράγοντες του τρόπου ζωής παίζουν σημαντικό ρόλο στην καρδιοαγγειακή υγεία.
Πέρυσι, ο τότε Υπουργός Υγείας Mansukh Mandaviya δήλωσε ότι το Ινδικό Συμβούλιο Ιατρικής Έρευνας διαπίστωσε σε μελέτη του πως τα εμβόλια Covid δεν ήταν υπεύθυνα για τα εμφράγματα. “Αν κάποιος πάθει εγκεφαλικό σήμερα, μερικοί άνθρωποι νομίζουν πως είναι λόγω του εμβολίου Covid. Το ICMR έχει κάνει μια αναλυτική μελέτη πάνω σε αυτό. Το εμβόλιο (Covid) δεν είναι υπεύθυνο για τα εμφράγματα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τα εμφράγματα, όπως ο τρόπος ζωής μας, η κατανάλωση καπνού και υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ… Κάποιες φορές η παραπληροφόρηση κυκλοφορεί στους ανθρώπους και σχηματίζεται μια αντίληψη για κάποιο διάστημα. Αλλά ό,τι απόφαση κι αν πάρουμε, πρέπει να είναι βασισμένη σε δεδομένα και επιστημονική έρευνα”, είχε δηλώσει ο υπουργός.
Ειδήσεις Σήμερα
- Δήμος Θήρας: Αναστολές συμβάσεων με αποζημίωση ειδικού σκοπού 534 ευρώ λόγω των σεισμών
- Σαουδική Αραβία: Ελεύθερη ακτιβίστρια που είχε καταδικαστεί για επικριτικές αναρτήσεις στο Ίντερνετ
- Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 16 Φεβρουαρίου
- Δολοφονία στην Πιερία: Αναβλήθηκε η απολογία της 34χρονης – Ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Υπόθεση υποκλοπών: Όχι στην επανεξέταση των μηνύσεων Ανδρουλάκη και Κουκάκη σε βάρος του κρεοπώλη