Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τι θα φέρει σε όλα τα ζώδια η νέα Σελήνη στον Λέοντα – Προβλέψεις για όλη την εβδομάδα

Newsroom eleftherostypos.gr

Η αυγουστιάτικη Νέα Σελήνη στον πύρινο Λέοντα θα φέρει μια σειρά από πρακτικές αλλαγές στην καθημερινότητα των ζωδίων, που θα αφήσουν το στίγμα τους μέχρι και τα τέλη του καλοκαιριού. Σε θέματα σπουδών και επενδύσεων, εύνοια θα έχουν οι εκπρόσωποι του Νερού και του Αέρα. Αιφνίδιοι γάμοι και απρόσμενες επανασυνδέσεις για όλους τους άλλους.

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αριέλλα Καρά για την εβδομάδα 02/08 έως 08/08

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Τακτοποίηση υποθέσεων

Είστε το ζώδιο που έχει τη μεγαλύτερη αστρολογική εύνοια για τον νέο μήνα. Αυτό θα σας δώσει τη δυναμική για να κλείσετε πολλών ειδών υποθέσεις, που σας έχουν απασχολήσει ίσως εδώ και χρόνια.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Επαγγελματική άνοδος

Τα επαγγελματικά σας θα εκτοξευτούν και θα σας αποδώσουν τα μέγιστα. Αισθηματικά προβλήματα, που είχαν προκύψει μέσα από τις δικές σας λάθος συμπεριφορές, φυσικά, και θα διορθωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Αλλαγές στα αισθηματικά

Ανοίγεται μπροστά σας ένα ιδανικό χρονικό διάστημα, που θα σας δώσει αφορμές θετικές για να κάνετε όλες αυτές τις αλλαγές που επιθυμείτε στα αισθηματικά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ευχάριστες ανακοινώσεις

Το καλοκαίρι συνεχίζεται με ευχάριστες ανακοινώσεις και προσφορές στον επαγγελματικό – οικονομικό τομέα. Νέα άτομα θα σας πλησιάσουν και θα σας κάνουν προτάσεις.

 ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Αφοσιωθείτε στην οικογένειά σας

Ο καινούργιος μήνας ξεκινάει με τις καλύτερες πιθανές προδιαγραφές για τα θέματα που σας απασχολούν. Αυτό έχει να κάνει, κατά κύριο λόγο, με την οικογένειά σας, που πρέπει να δώσετε παραπάνω χρόνο και προσοχή.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Εργασιακές προοπτικές

Είναι η εποχή που θα σας ανοίξει όλες τις ευκαιρίες, που ζητάτε στον εργασιακό σας τομέα, έτσι ώστε να φύγετε από τη στασιμότητα και τη μετριότητα και να ανοίξετε τα φτερά σας, σε όλα αυτά τα μεγάλα που έχετε σκεφτεί.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Σχέδια για το μέλλον

Οι επόμενες εβδομάδες θα δώσουν ευκαιρίες και οικονομική άνεση για να κλείσετε άμεσα εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά και να προγραμματίσετε το μέλλον.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις

Εσείς που κυνηγάτε κάτι καλύτερο στα εργασιακά σας, ψάξτε και μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα κάτι ενδιαφέρον θα σας φανερωθεί. Τα ερωτικά σας αλλάζουν και αυτά με την πρωτοβουλία του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ιδανικός σύντροφος

Εσείς με τον κυβερνήτη σας να κάνει εξαιρετικές όψεις με την Αφροδίτη, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες το ταίρι που θα σας ζεστάνει την καρδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Μελλοντικές επενδύσεις

Πολλά τα τυχερά που θα βγουν στον δρόμο σας και θα σας κάνουν να σκεφτείτε κάποιες μελλοντικές επενδύσεις και σχετικές δράσεις. Πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε και ένα ξαφνικό ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Απενοχοποίηση

Σίγουρα με τόσα καλά αστρολογικά γεγονότα να συντελούνται ακριβώς στον απέναντί σας ζωδιακό οίκο, εσείς θα καταφέρετε να διώξετε από πάνω σας ενοχές και τύψεις!

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Συμπαντική εύνοια

Η εύνοια του σύμπαντος θα είναι εμφανής μέσα στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, όπου και μπόλικο χρήμα θα πέσει στα χέρια σας και θα  αντεπεξέλθετε σε όλες τις δυσκολίες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr 

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου

Ανδρέας Ντίνης

Τι αλλαγές θα φέρει στα ζώδια το τετράγωνο Άρη με Δία – Προβλέψεις για όλη την εβδομάδα

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Αυγούστου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Αυγούστου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Αυγούστου

Ανδρέας Ντίνης

Αύγουστος 2020: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Πώς θα εξελιχθούν οικονομικά και ερωτικά

Ανδρέας Ντίνης