Το Survivor θα παίζει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την ερχόμενη Σάββατο 2 Φεβρουαρίου με το παιχνίδι φέτος να γίνεται ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Θα προβάλλεται από Σάββατο έως Τετάρτη και για πρώτη φορά θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάδοση και στις δύο χώρες.
Οι παίχτες και των δύο ομάδων-χωρών είναι ήδη στις παραλίες που θα μείνουν και από την πρώτη στιγμή γνώρισαν τις δυσκολίες καθώς φέτος έχουν αλλάξει και θα γίνονται στην περιοχή La Romana Province.
Όπως αναφέρει η πρώτη διαρροή για το Survivor οι παραλίες αυτές είναι αφιλόξενες κάτι που θα δυσκολέψει την διαμονή τους στο νησί.
Το πρώτο έπαθλο του Survivor είναι μια καλύβα την οποία θα την πάρει η ομάδα που θα κερδίσει αναγκάζοντας έτσι τους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν από την αρχή το «σπίτι» τους.
Την ίδια στιγμή όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες και τα αγωνίσματα θα είναι ακόμα πιο σκληρά και επίπονα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση ανθρώπων που αντικρίζοντας τους «στίβους μάχης» για τους παίχτες ανέφεραν ότι φέτος τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου αστεία.
Αν και αυτό δεν είναι κάτι παντελώς άγνωστο καθώς αν δει κάποιος τους παίχτες που επιλέχθηκαν από την παραγωγή θα μπορέσει να καταλάβει πως μεγάλο ρόλο φέτος θα παίξουν οι σωματικές ικανότητες των αγωνιζομένων.
Αυτοί είναι οι παίχτες Ελλάδας και Τουρκίας
Παρουσιαστές από την τουρκική τηλεόραση θα είναι ο ίδιος ο Ατσούν Ιλιτζαλί και από την ελληνική ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός.
Έχοντας ως στόχο την αύξηση της τηλεθέασης, μέσω της στρατηγικής της πρόκλησης, ο Τούρκος παραγωγός Ατσούν Ιλιτζαλί, βάζει εξαρχής σε αναμέτρηση την ομάδα των Ελλήνων με την ομάδα των Τούρκων παικτών.
Είναι το τρίτο έτος της συμφωνίας ΣΚΑΪ – Ιλιτζαλί και η πορεία του προγράμματος θα είναι καθοριστική και για τον σταθμό και για τον παραγωγό των τηλεοπτικών προγραμμάτων.
Σίσσυ Χρηστίδου: Βγαλμένο από περιοδικό το σπίτι της – Το τραπέζι που έκανε με τους γιους και τους φίλους της
Καθημερινά, δύο ομάδες, μία ελληνική και μία τουρκική, θα ανταγωνίζονται σε μια άλλη παραλία του Αγίου Δομίνικου, μέχρι να ενωθούν κάποια στιγμή προς το τέλος του παιχνιδιού. Το πρόγραμμα θα μεταδίδεται πέντε μέρες τη βδομάδα και για πρώτη φορά θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάδοση σε Ελλάδα και Τουρκία.
Τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια θα μεταδίδονται την ίδια ώρα στις δύο χώρες και με υπότιτλους στα ελληνικά για το ελληνικό κοινό για τις συζητήσεις που θα κάνει η τουρκική ομάδα και το αντίστοιχο για την τουρκική πλευρά.
Οι παρουσιαστές του Survivor-Πανόραμα
Στις 2 Φεβρουαρίου ξεκινά το Survivor 3, στις 4 Φεβρουαρίου και ημέρα Δευτέρα το Survivor Πανόραμα.
Κι ενώ η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει ήδη ανακοινώσει πως θα είναι η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα, φαίνεται πως η όμορφη παρουσιάστρια δεν θα είναι μόνη της όπως γινόταν με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Ελεονόρα Μελέτη τις προηγούμενες χρονιές, αλλά θα πλαισιώνεται από μία μικρή ομάδα.
https://www.instagram.com/p/BtIlx66lUh5/?utm_source=ig_embed
Ο λόγος για τους Λάουρα Νάργες και Βαγγέλη Χαρισόπουλο.
Μάλιστα, η Λάουρα Νάργες δεν θα βρίσκεται μόνο στο Survivor Πανόραμα, αλλά θα παρουσιάζει παράλληλα μια εκπομπή στο YouTube με αποκλειστικά πλάνα, πληροφορίες και συνεντεύξεις για το Survivor Ελλάδα – Τουρκία μαζί με την Τουρκάλα παρουσιάστρια Itir Esen.
https://www.instagram.com/p/BtLNkIXFYR1/?utm_source=ig_embed
Όσο για τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, πρόκειται για δημοσιογράφο και γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό που έχει δώσει το στίγμα του με το εύστοχο και καυστικό του σχόλιο μέσα από την εκπομπή Shopping Star, στο Star.
Έτσι, λοιπόν, η Μπάγια Αντωνοπούλου, ο Βαγγέλης Χαρισοπούλος και η Λάουρα Νάργες αποτελούν τη νέα ομάδα του Survivor Πανόραμα και το νέο στοίχημα του ΣΚΑΙ.
Δείτε όλους τους παίκτες της ελληνικής ομάδας
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Αυτοί είναι οι δώδεκα παίκτες που θα απαρτίζουν την τουρκική ομάδα
SEDA OCAK (Σεντά Οτζάκ) Είναι 34 ετών και κατάγεται από την Προύσα. Είναι αθλήτρια 100 μέτρων μετ’ εμποδίων. Το 2003 παντρεύτηκε και σταμάτησε τον αθλητισμό. Είναι μητέρα 2 αγοριών. Μετά από τη γέννηση των παιδιών της ξεκίνησε τις σπουδές της. Έχει σπουδάσει νηπιαγωγός και αθλητική διοίκηση. Δηλώνει φιλόδοξη, γρήγορη και ατρόμητη.
BUSRA YALCIN( Μπουσρά Γιαλτσίν) Είναι 21 ετών και έχει γεννηθεί στο Τοκάτ της Τουρκίας. Είναι φοιτήτρια γυμναστικής ακαδημίας και τα τελευταία 12 χρόνια ασχολείται με το volleyball. Στο ενεργητικό της έχει πολλές διακρίσεις σε τουρνουά και πρωταθλήματα volley. Το ομαδικό πνεύμα που έχει μάθει από το volleyball θα τη βοηθήσει και στη νέα ομάδα της του Survivor.
SUDE BURCU (Σουντέ Μπουρτζού) Γεννήθηκε στη Σμύρνη. Είναι 22 ετών. Είναι εκπαιδεύτρια TAEKWONDO. Προέρχεται από αθλητική οικογένεια καθώς ο πατέρας της είναι προπονητής ποδοσφαίρου, η μητέρα της εκπαιδεύτρια pilates και οι δύο αδερφές της ασχολούνται με το TAEKWONDO. Έχει πολλές διακρίσεις όπως δύο φορές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατέκτησε την τρίτη θέση, μία φορά κέρδισε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και επτά φορές στέφθηκε πρωταθλήτρια Τουρκίας. Είναι τριτοετής φοιτήτρια στο CELALBAAR UNIVERSITY FACULTY OF SPORT SCIENCES και ταυτόχρονα ετοιμάζεται να γίνει και εκπαιδεύτρια ZUMBA.
KADER KARAKAYA(Καντέρ Καράκαγια) Γεννήθηκε το 1996 στην Osmangazi. Στην αρχή ξεκίνησε ως σπρίντερ αλλά ταυτόχρονα έπαιζε και ποδόσφαιρο. Με το ποδόσφαιρο ασχολήθηκε για δύο χρόνια. Συνέχισε τις σπουδές της στο Ανώτατο Γυμνάσιο Süleyman Çelebi μεταξύ 2010-2014. Τώρα βρίσκεται στο 4ο έτος στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Uludag. Συμμετείχε με το πανεπιστήμιο στο Πρωτάθλημα Στίβου των Πανεπιστημίων στην Τουρκία. Είναι προπονήτρια ποδοσφαίρου στις αθλητικές σχολές της Φενέρμπαχτσε. Είναι επίσης γυμνάστρια, και διδάσκει pilates.
ECEM ONARAN( Ετζέμ Οναράν) Είναι 29 ετών. Μεγάλωσε και μέχρι σήμερα ζει στη Σμύρνη. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Ege. Άρχισε τον αθλητισμό σε ηλικία 8 ετών. Όταν ήταν ακόμη σε νεαρή ηλικία, παράγοντες της Φενέρμπαχτε, την ανακάλυψαν με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στο σωματείο αυτό και πολύ γρήγορα να αρχίσουν οι επιτυχίες και οι αθλητικές διακρίσεις .Το 2001, ήταν η νικήτρια των 300 μέτρων με ρεκόρ στην Τουρκία.
MELİSA EMİRBAYER( Μελίσα Εμίρμπαγιερ) Γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1995 .Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Σμύρνης στο Τμήμα αθλητικών Επιστημών με ειδίκευση προπονήτρια κολύμβησης. Το 2002 μετά από καθοδήγηση της οικογένειάς της άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με την κολύμβηση και απέσπασε πολλές διακρίσεις. Απέσπασε την πρώτη θέση με την εθνική ομάδα στα 200μ. πρόσθιο. Το 2009 συμμετείχε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα της Τουρκίας και εκπροσώπησε τη χώρα της σε πολλές διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία. Σταμάτησε τη σταδιοδρομία της ως αθλήτρια το 2018 αλλά εργάζεται ως εκπαιδευτής στο Göztepe Sports Club Swimming Branch.
ATAKAN IŞIKTUTAN (Ατακάν Ισίκτουταν) Γεννήθηκε το 1994 στην Κωνσταντινούπολη. Είναι 24 ετών. Κατάγεται από τη Ριζούντα. Έχει μία αδερφή μεγαλύτερη. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα οικονομικών του πανεπιστήμιου Maltepe της Κωνσταντινούπολης με υποτροφία. Μετά την αποφοίτησή του το 2016, ξεκίνησε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο Üsküdar, Τμήμα ΜΜΕ και Δημοσιογραφίας. Έχει ασχοληθεί με το κολύμπι και το μπάσκετ γεγονός που θα του δώσει προβάδισμα στα αγωνίσματα με υγρό στοιχείο και στόχο αντίστοιχα.
YUSUF KARAKAYA(Γιουσούφ Καράκαγια) Γεννήθηκε στο Elazığ και είναι 24 ετών. Ασχολείται επαγγελματικά με το Kickboxing. Η ενασχόλησή του με το άθλημα ξεκίνησε τυχαία όταν ήταν 14 ετών και συνόδεψε έναν φίλο του στην προπόνηση. Έκτοτε ασχολείται με το άθλημα. Ο προπονητής του όταν έμαθε για την κατάστασή του, του πρότεινε να μένει στη σχολή με αντάλλαγμα να καθαρίζει την αίθουσα μετά τις προπονήσεις. Έχει ζήσει τρία χρόνια στη σχολή με αυτόν τον όρο ώσπου ξαφνικά έβγαλε εισιτήρια με προορισμό την Ταϊλάνδη, χωρίς καν να μιλάει Αγγλικά, όπου και έζησε 1,5 χρόνο και κατέκτησε 3 φορές το πρωτάθλημα kickboxing .
OKAY KÖKSAL(Οκάν Κιοκσάλ) Γεννήθηκε το 1987. Είναι ο μικρότερος από τα 8 αδέρφια της οικογένειας. Ασχολείται με την πάλη από 7 ετών κατόπιν παρότρυνσης της οικογένειας και των δασκάλων του. Έχει πολλές διακρίσεις. Δύσκολη στιγμή στην καριέρα του θεωρεί τη 2η θέση στο παγκόσμιο καθώς τον αγώνα τον έχασε τα τελευταία λεπτά.
BORA EDİN (Μπορά Εντίν) Γεννήθηκε το 1984.Είναι παντρεμένος και αυτή τη στιγμή η γυναίκα του είναι έγκυος στον 3ο μήνα. Μέχρι επτά ετών έζησε στην Ελβετία. Μιλάει γαλλικά και αγγλικά. Πρώτη τάξη λυκείου πήγε σε αμερικανικό κολέγιο στη Μάλτα. Εκεί έπαιξε ποδόσφαιρο για 2 χρόνια στην Hibernians με μεγάλη επιτυχία.
Επέστρεψε στην Τουρκία, στο Πανεπιστήμιου Yeditepe όπου συνέχισε τις σπουδές του στο Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού. Έγινε γρήγορα αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανεπιστήμιου και υπό την αρχηγία του η ομάδα κέρδισε το πρωτάθλημα στο τουρνουά ποδοσφαίρου Salon όπου συμμετέχουν 47 πανεπιστήμια από όλες τις χώρες του κόσμου. Έπαιξε ποδόσφαιρο σε επαγγελματικές ομάδες αλλά και σε ερασιτεχνικούς συλλόγους. Αγαπάει τον αθλητισμό και παίζει πολλά αθλήματα όπως πινγκ-πονγκ, τένις, κολύμβηση.
HAKAN KANIK(Χακάν Κανίκ) Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1999 από τούρκους γονείς. Σχολείο πήγε στην Αμερική αλλά λίγα χρόνια αργότερα επέστρεψε στην Τουρκία. Στην Αμερική ασχολήθηκε με το μπάσκετ αλλά ο προπονητής του τον παρότρυνε να ασχοληθεί με το bodybuilding, γιατί ήταν πολύ αδύνατος. Στα 15 ξεκίνησε να ζει χωρίς τους γονείς του και το πρώτο που έμαθε είναι να μαγειρεύει καθώς ο αθλητισμός απαιτεί έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Μετά το γυμνάσιο αποφασίζει να σπουδάσει και στη σχολή Καλών Τεχνών AvniAkyol στο τμήμα γλυπτικής του πανεπιστημίου.
HİKMET TUĞSUZ (Χικμέτ Τουγσούζ) Γεννήθηκε το 1986 στην Αττάλεια της Τουρκίας και έχει 3 αδέρφια.
Τελείωσε το δημοτικό σχολείο και το γυμνάσιο στην Αττάλεια. Με τον αθλητισμό άρχισε να ασχολείται από την Δ’ δημοτικού και αγαπάει πολύ όλα τα σπορ. Μετά το λύκειο μπήκε στο πανεπιστήμιο όπου σπούδασε φυσική αγωγή.
Ένα απόγευμα στο σχολείο περίμενε να πάρει βαθμούς και οι καθηγητές έδιναν δώρο ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια σε όσους είχαν καλούς βαθμούς. Έχει κληθεί να συμμετάσχει στην εθνική ομάδα ως προπονητής πάλης. Έχει πολύ καλές επιδόσεις στο χάντμπολ, το ποδόσφαιρο και το τρίαθλο. Έπαιξε στην ομάδα βόλεϊ, αλλά συνέχισε παράλληλα και την προπόνηση στην πάλη. Ως προπονητής πάλης πολλοί αθλητές που προπονεί έχουν συμμετάσχει σε τουρνουά στην Ευρώπη, και έχουν πετύχει σημαντικές διακρίσεις.