Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Ο Μαυρίδης έχει καλεσμένη στο Beat Buzzer την κοπέλα του [βίντεο]

Ο Μαυρίδης έχει καλεσμένη στο Beat Buzzer την κοπέλα του [βίντεο]

Newsroom eleftherostypos.gr

Αντιστροφή ρόλων για τη Νικολέττα Ράλλη και τον Γιώργο Μαυρίδη. Στα μέσα του καλοκαιριού, λίγο πριν ξεκινήσει η σχέση τους, εκείνη είχε τον καλεσμένο στην εκπομπή της. Τώρα ο Μαυρίδης φώναξε την κοπέλα του μαζί με τρεις ακόμα πρώην εστεμμένες και μπήκαν όλοι μαζί στο αμάξι του Beat Buzzer για να τραγουδήσουν και να προσφέρουν χρήματα σε κοινωφελή ιδρύματα.

Στο trailer του επόμενου επεισοδίου που θα προβληθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, βλέπουμε τη Νικολέττα Ράλλη, την Έβελυν Καζαντζόγλου, την Αναστασία Περράκη και την Κατερίνα Ευαγγελινού. Και οι τέσσερις κατέκτησαν τίτλο στα καλλιστεία. Είτε Μις είστε Σταρ Ελλάς, είτε κανονικές είτε αναπληρωματικές.

Ο Μαυρίδης τις βάζει στο αμάξι του, τους δίνει και τα στέμματα τους, φοράει κι εκείνος ένα και ξεκινάνε μια διαδρομή με στόχο να βρουν όσο περισσότερα τραγούδια γίνεται. Στο τέλος, περνάνε και ένα χέρι πλύσιμο το αυτοκίνητο.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι η Ράλλη κάθεται στη θέση του συνοδηγού, ενώ λίγο νωρίτερα βλέπει τη Μόλυ, τη σκυλίτσα του Μαυρίδη, να πηγαίνει πάνω της, μιας και την αναγνωρίζει. Προς το τέλος του trailer η Νικολέττα μάλιστα εκφράζει και την επιθυμία της να μην φύγει από τη θέση της.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]