Ελεύθερος Τύπος
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

«Κάππαρη»: Μυρωδιές και γεύσεις μιας άλλης Αθήνας

Newsroom eleftherostypos.gr

Η γειτονιά των Πετραλώνων τα τελευταία χρόνια υποδέχεται ολοένα και περισσότερα φαγάδικα, που έγιναν ένας καλός λόγος για να αναδειχθεί η περιοχή. Στην πληθώρα όμως των μαγαζιών εστίασης, υπάρχουν και κάποια που κάνουν τη διαφορά. Ετσι και η «Κάππαρη», που το όνομα και μόνο ξυπνά μυρωδιές και αρώματα…, γεύσεις και αυθεντικό ελληνικό φαγητό. Στοιχεία που πρωταγωνιστούν σε αυτό το ζεστό ταβερνάκι στην οδό Δωριέων.

Το μενού περιλαμβάνει πεντανόστιμες συνταγές που παρασκευάζονται από προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Τυρόπιτα στριφτή σκοπελίτικη, μπουρεκάκια Καισαρείας, μπιφτέκι γεμιστό με λιαστή ντομάτα και γραβιέρα, φρυγαδέλι (σκέτο γλύκισμα), μοσχαράκι σε πήλινο σκεύος με μπεσαμέλ και πατάτες είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε, όπως βέβαια και οι φρεσκοτηγανισμένες πατάτες και οι πλούσιες σαλάτες. Στα συν είναι και το χύμα κρασί, αλλά και η άψογη εξυπηρέτηση που θα σας κάνουν σύντομα να νιώσετε ότι αποτελείτε μέρος μιας μεγάλης παρέας.

INFO
Δωριέων 36, Πετράλωνα, τηλ. 211-311-5555

Προτεινόμενα για εσάς

Βανδαλισμοί στο σταθμό «Πετράλωνα» και οι επιβάτες πληρώνουν τα… σπασμένα

Kon

«Las Hotel & Spa»: Η απόλυτη εμπειρία διαμονής, χαλάρωσης & γεύσης

«Το Λιμάνι»: 40 χρόνια και το ταξίδι στην απόλαυση συνεχίζεται

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«ΜΑΝΗΜΑΝΗ»: Απόλαυση στον καταπράσινο κήπο

Το «Dal Professore» μετακόμισε στην Κηφισιά

«Mystilli»: Η Αδριανού βρήκε το γευστικό της στέκι

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Το «Σαρδελάκι» απέκτησε «αδερφάκι» στα Βόρεια Προάστια

«The Albion»: Φαγητό και ποτό στον πιο δροσερό κήπο της Αθήνας

«Μπαλκόνι στις Κυκλάδες»: Υπέροχη θέα, καλοκαιρινό μενού