Σύμφωνα με όσα είπε η οικογένειά της αναμένεται να καταθέσει στοιχεία για τις υποθέσεις που διαχειριζόταν η άτυχη 34χρονη, ανατρέποντας την κατάθεση στο δικαστήριο του διευθυντή της Α’ ΔΟΥ Πειραιά καθώς θα δείξουν πως η εφοριακός είχε αναλάβει πάνω από 330 υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής, φαρμακείων και μεγάλων διαγνωστικών κέντρων, στις οποίες είχε επιβάλει πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ.
«Εμείς εδώ δεν ζούμε 9 μήνες, περνάμε μαρτύριο. Και μέσα σε αυτό το μαρτύριο έχουμε καταφέρει να δώσουμε έναν αγώνα τεράστιο, να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε στοιχεία», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
Πάτρα: Η 6η ΕΜΑΚ πρόσφερε στιγμές χαράς στα παιδιά που νοσηλεύονται στο «Καραμανδάνειο»
«Είχα καταλάβει ότι υπήρχε πάντα φόβος πάνω στην εργασία της. Υπήρχε μεγάλη νευρικότητα λίγες ημέρες πριν τη στυγερή δολοφονία. Υπάρχουν κάποια κομμάτια που είναι πολύ περίεργα. Μία ημέρα ακριβώς πριν τη δολοφονία μου είχε πει ότι “αν πάθω κάτι, έχω κάποια χρήματα μέσα σε ένα βιβλίο και έχω και τους κωδικούς του κινητού μου και το Pin των καρτών”. Αυτά δείχνουν φόβο. Και να είχε απειληθεί δεν θα το έλεγε, γιατί πάντα κοίταγε να μας προστατέψει
Είχε πάρα πολύ σοβαρές υποθέσεις, δεκάδες υποθέσεις, οι οποίες ήταν και με μεγάλα ποσά, όλες. Υπάρχουν στοιχεία τα οποία είναι στην κρίση του δικαστηρίου. Η εμπλοκή του Σοροπίδη, του φονιά, είναι δεδομένη αλλά είχε συνεργούς. Θα καταθέσουμε τα στοιχεία, ό,τι έχουμε βρει και η δικαιοσύνη θα κάνει ό,τι μπορεί. Από εκεί και έπειτα είναι στο χέρι της δικαιοσύνης».
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]