Πρώτη πάτησε το buzzer η διαγωνιζόμενη Τζουβέρια Ζαχίρ που αντιλήφθηκε πως η συγκεκριμένη περιγραφή αναφέρεται στον Αλεξάντρ Σολζενίτσιν, ο οποίος έγραψε το «Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ» και τιμήθηκε με το Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1970.
Ωστόσο, όταν προσπάθησε να προφέρει το επίθετο του Ρώσου συγγραφέα, είπε κατά λάθος «Σολετζνίτσιν» και έτσι η απάντησή της απορρίφθηκε. Τον λόγο πήρε μια δεύτερη παίκτρια, η Σάμι Καζανόβα, που απάντησε «Σολεζνίτσιν», απάντηση που επίσης δεν έγινε δεκτή. Η τρίτη που πήρε τον λόγο ήταν η διαγωνιζόμενη Χάνα Γουίλτσον, η οποία πλησίασε αρκετά τη σωστή προφορά του ονόματος του συγγραφέα αποκαλώντας τον «Σολτσενίτσιν» αλλά επίσης εισέπραξε ένα μεγάλο «όχι» από την παρουσιάστρια.
Αρκετοί σχολιαστές στο Twitter επέκριναν το σόου που απέρριψε τις απαντήσεις των παικτριών, αφού ήταν προφανές ότι ήξεραν ποιος ήταν ο συγγραφέας, απλώς δυσκολεύονταν να προφέρουν το ομολογουμένως δύσκολο όνομα του. «Αν δεν είστε διατεθειμένοι να δεχτείτε τις απόπειρες κάποιου να προφέρει το όνομα Σολζενίτσιν, μην τον περιλαμβάνετε σε ερωτήσεις», αναφέρει μια ανάρτηση.
«Καταλαβαίνω ότι το όνομα Σολζενίτσιν είναι δύσκολο αλλά κάποια από αυτές πλησίασε πολύ. Λάθος όνομα διαλέξατε για να δείξετε αυστηρότητα», προσθέτει μια άλλη σχολιάστρια.
Ουκρανία: «Τεράστιες εκρήξεις» στη Σούμι μετά από ρωσικά πλήγματα – Δύο νεκροί
«Είναι γελοίο. Είναι προφανές ότι όλες τους ήξεραν την απάντηση αλλά δεν ήξεραν πώς προφέρεται το όνομα», σημειώνει ένα άλλο tweet, με τέταρτο σχολιαστή να χαρακτηρίζει «παράλογη» την όλη σκηνή.
Υπήρξαν πάντως και σχολιαστές που υπερασπίστηκαν το τηλεπαιχνίδι, λέγοντας ότι οι παίκτριες θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς προφέρεται το όνομα του συγγραφέα και ότι μόνο η σωστή προφορά θα μπορούσε να μετρήσει ως σωστή απάντηση!
Ειδήσεις σήμερα
Έλον Μασκ: Aνακοίνωσε ότι βρήκε CEO για το Twitter – Και είναι γυναίκα
Εκλογές στην Τουρκία: Τo ροζ βίντεο που έβαλε… φωτιά στις κάλπες
Καιρός: Πού θα «χτυπήσουν» τα πρώτα 30άρια [βίντεο]