Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Υπάρχει ένταση αισθηματική από την πλευρά κάποιου γνώριμού σας. Πιθανόν και μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου να σας γίνουν μεγάλες εξομολογήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Γάμος και οικογένεια είναι οι δύο βασικές σκέψεις του συντρόφου σας, που μέσα στην εποχή προσεχώς του Σκορπιού 23/10 θα σας παρουσιάσει τις προθέσεις του.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Η μοναξιά σας θα παύσει. Μια καινούργια προσωπικότητα έρχεται στη ζωή σας και σας δίνει όλα αυτά που έχετε χάσει από το παρελθόν σας. Μην κάνετε άλλα όμως λάθη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ο σκοπός σας αυτό το διάστημα είναι να κλείσετε όλες τις χαραμάδες με το παρελθόν. Μέσα στον Νοέμβριο, ίσως και μια νέα αγάπη να σας προκαλέσει διαφορετικά.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Πολλά και άκρως ενδιαφέροντα αυτά που έχει να σας πει το ταίρι σας και να σας προτείνει εντέλει. Ακόμη και τα χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν ευκαιρίες επανένωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μπορεί να είστε πληγωμένοι από τις λάθος συμπεριφορές κάποιου, αλλά προσεχώς όλα αλλάζουν υπέρ σας. Θα μάθετε πράματα που ούτε καν μπορούσατε να φανταστείτε.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Με αυτά που έχετε ακούσει για τον πρώην σας σας έχουν μπει διάφορες – περίεργες ιδέες για να τον ψάξετε. Υπάρχει όμως και ο ανάδρομος, που σας κάνει να σκεφτείτε διπλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μην ασχολείστε πια με πρόσωπα και υποθέσεις που δεν έχουν να σας δώσουν κάτι καλό. Δεν είστε πια αυτοί που συνέχεια μπορείτε να έχετε μια ταραγμένη καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Σίγουρα σας περιμένουν εκπλήξεις από τον άνθρωπό σας, που τώρα είναι σε μια καλύτερη φάση ζωής και θέλει εσείς οι δύο να δείτε το μέλλον σας πολύ πιο σοβαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Εως τώρα δεν έχετε καταφέρει να δείτε ή να μιλήσετε με το πρόσωπο που σας γοητεύει ερωτικά. Από την επόμενη εβδομάδα, κάποιες συναντήσεις θα σας φέρουν πολύ κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Είστε μέσα σε πολλά μπερδεμένοι, οικογενειακά αλλά και εργασιακά, και δεν ακούτε καθόλου τα παράπονα που έρχονται από τον άνθρωπό σας, που σας έχει χάσει τελείως.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Κάποιες πρώτες δειλές κινήσεις θα δείτε από τη μεριά του συντρόφου σας, που τώρα έχει πάρει μέσα του τις αποφάσεις, έτσι ώστε εσείς να φύγετε από αυτή τη μετριότητα που είστε.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Καλά και κακά μαντάτα φέρνει η εβδομάδα για τα ζώδια – Ποια πρέπει να την φοβούνται

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Tinad

Αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα: Προσοχή, δύσκολο το Σαββατοκύριακο – Πότε καλυτερεύει η κατάσταση;

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας