Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Ζητήματα επαγγελματικά θα έρθουν στο δρόμο σας και θα σας ζητήσουν λύσεις. Είστε κάτω από τις καλύτερες και ισχυρότερες όψεις του Αρη, άρα όλες οι προσπάθειές σας θα πιάσουν τόπο.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Το ιδανικό που μπορείτε να κάνετε μέσα στη σχέση σας είναι να μιλήσετε και να θέσετε τα όριά σας γύρω από τις προσδοκίες σας. Και επιτέλους αφήστε το παρελθόν να χαθεί στη λήθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Εχετε δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε κάποιο άτομο που έχει μπει στη ζωή σας τις τελευταίες εβδομάδες. Από τα μέσα του Ιουλίου και μετά θα έρθετε σίγουρα πιο κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Οι επικοινωνίες οι πιο προσωπικές θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια από αυτό το άτομο που θέλετε, αλλά ακόμη δεν το έχετε παραδεχθεί σε κανέναν. Ολο το υπόλοιπο καλοκαίρι θα έχει και θετικότερα οικονομικά.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μέσα στους οικογενειακούς σας κύκλους θα έχετε μια σειρά από καλές ειδήσεις, που θα σας κάνουν να προσπεράσετε κάποια πρακτικά προβλήματα με τον άνθρωπό σας και εσάς τους ίδιους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι εποχές έχουν αλλάξει, άρα κάτι ανάλογο θα πρέπει να κάνετε και εσείς από τη δική σας μεριά, αν δεν θέλετε να χαθείτε μέσα σε αναμνήσεις και εμμονές.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Η προσεχής έκλειψη σαν αστρολογικό φαινόμενο και παράλληλα με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας μέχρι και τις 11/07, θα σας φέρει πιο κοντά σε αλήθειες που δεν θέλατε τόσους μήνες να δείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Εχει έρθει η ώρα για να σας μιλήσει πιο ανοιχτά και ειλικρινά το πρόσωπο που αγαπάτε. Εσείς πάντως να είστε σε μια ετοιμότητα για τις δικές σας ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν μπορείτε να περιμένετε πλέον κανέναν. Εχουν όλα έρθει σε ένα όριο, όπου εσείς θα πρέπει να κάνετε πιο μεγάλα βήματα προς την κατεύθυνση των συμφερόντων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές και του Ιουλίου. Φροντίστε να ρίξετε τους πέριξ επικοινωνιακούς τόνους και να ανεβάσετε άρδην τη δυναμική σας σε εργασία, αλλά και προσωπική εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μπορείτε να φύγετε από καταστάσεις και ιστορίες που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Από την έκλειψη και μετά θα έρθουν στο μονοπάτι σας νέα και ποιοτικά άτομα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να σας υποστηρίζουν, όλοι οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, νωρίς μέσα στον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, θα βρουν το μοιραίο τους ταίρι.

 

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου

Μιχάλης Μάρδας

Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου: Ποια ζώδια πρέπει να την φοβούνται!

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 4 Ιουλίου

Μιχάλης Μάρδας

Αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα: Άκρως ερωτικό το εφετινό καλοκαίρι – Τι να περιμένει το κάθε ζώδιο

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου

Μιχάλης Μάρδας

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια η Σελήνη Ιουλίου – Πότε να προσέχετε και πότε να κοιμάστε ήσυχοι

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου

Μιχάλης Μάρδας

Αυτά είναι τα πέντε…. ζώδια που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους! Είστε ανάμεσά τους;

Evanthia Karra