ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του συντρόφου σου ανάλογα με το ζώδιό του!

Δώστε προσοχή: Αυτές οι τρεις τροφές ανεβάζουν την λίμπιντο και δεν το ξέρατε - Γεμίστε τα ντουλάπια σας!

Newsroom eleftherostypos.gr

Όταν γνωρίζεις έναν νέο σύντροφο δημιουργούνται πολλά ερωτήματα. Τι του αρέσει, τι δεν του αρέσει, ποιες είναι οι συνήθειες του.

«Το ωροσκόπιο μπορεί να σε βοηθήσει» για να απαντήσεις στις ερωτήσεις, λέει η σύμβουλος και μέντιουμ Jeevika Sharma.

Ιδού τα χαρακτηριστικά του συντρόφου ανάλογα με το ζώδιό του:

Αιγόκερως: Αν ο σύντροφός σου είναι Αιγόκερως θα σου δίνει συμβουλές να είσαι προσγειωμένος. Αυτό ίσως το κάνει για να σε προστατέψει από το να νιώσεις απογοήτευση. Μαζί τους, χρειάζεται να πηγαίνεις με τα… νερά τους.

Υδροχόος: Μην τον αναγκάζεις να στα πει όλα μόλις τον γνωρίσεις. Χρειάζονται χρόνο για να «ανοιχτούν». Οπότε πρέπει να αποδεχτείς ότι χρειάζεται χρόνο για να νιώσει άνετα για να καταλάβεις τι σκέφτεται.

Ιχθύς: Να περιμένεις πως θα σου κάνει εκπλήξεις. Μπορεί να σε ενθουσιάσουν με την οργάνωση ενός ρομαντικού διημέρου, ενός δείπνου ή να γράψουν ένα ποίημα.

Κριός: Θα σε βοηθήσουν όποτε το χρειαστείς. Αρκεί να τους πεις πως χρειάζεσαι βοήθεια.

Ταύρος: Θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τυχόν ελλείψεις που μπορεί να έχετε. Θα εντοπίζουν πάντα σε τι υστερείτε και αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τον εαυτό σας.

Δίδυμος: Τείνουν να αλλάξουν πολύ σύντομα. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσαν να σκέφτονται δύο πράγματα ταυτόχρονα ή ακόμη και να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους πολύ γρήγορα.

Καρκίνος: Ο καρκίνος έχει μια… απίστευτη συνήθεια να κρίνει τα πάντα. Είτε πρόκειται για δώρα, την προσωπικότητά σας, τις ενέργειές σας, ακόμη και τις αντιδράσεις. Και τις περισσότερες φορές δεν έχει βάσιμο λόγο για τη συνήθεια. Μάθετε να ζείτε μαζί τους επειδή δεν μπορούν να απαλλαγούν από αυτήν την ενοχλητική συνήθεια.

Λέων: Μπορεί να χάσει τη… θερμότητά του σύντομα. Αλλά να ξέρεις ότι είναι ομαδικός παίκτης. Θα σε στηρίξει και πάντα θα σου δώσει τον ώμο του να κλάψεις.

Παρθένος: Θα βγάλει τη δημιουργική σας πλευρά. Μην ανησυχείτε γιατί θα κάνουν τα πάντα για να ανταπεξέλθουν όσο το δυνατό καλύτερα στις ευθύνες τους.

Ζυγός: Κάνει χιούμορ αλλά ποτέ δεν πρέπει να τον προσβάλλεται, ούτε για πλάκα.

Σκορπιός: Είναι… δύσκολο να είναι Σκορπιός ο σύντροφός σου. Είναι μυστηριώδεις και αρκετές φορές δεν εκφράζονται. Έχουν καλές και κακές στιγμές.

Τοξότης: Είναι ίδιος όταν έχει και όταν… δεν έχει σχέση. Είναι ελεύθερο πνεύμα και δεν θα σε σταματήσει αν θέλεις να φύγεις. Πάντα ψάχνει έναν σύντροφο στις περιπέτειές του.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Survivor 4: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν ζευγάρι με τον Νίκο Κοσμά

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18 Απριλίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης