Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Ο Spider-Man έφυγε από το MCU, όχι όμως και ο Τομ Χόλαντ από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Ο Spider-Man έφυγε από το MCU, όχι όμως και ο Τομ Χόλαντ από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Newsroom eleftherostypos.gr

Στο τέλος του Endgame ο Iron Man κάνει το snap και τελειώνει τον Thanos με τον στρατό του. Εξαιτίας αυτού πεθαίνει και ο Πίτερ Πάρκερ δε μπορεί να αντέξει την απώλεια του, όπως φαίνεται και στο Far From Home. Πού να ήξερε ο Τομ Χόλαντ ότι θα τελειώσει κι αυτός από το Marvel Universe; Αυτό όμως δεν αλλάζει σε τίποτα την σχέση του με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Η σχέση που είδαμε να έχουν ο Τόνι Σταρκ και ο Spider-Man ήταν κι ένας αντικατοπτρισμός για τη σχέση που ανέπτυξαν ο Χόλαντ και ο Ντάουνι. Πατέρας και γιος, φιλαράκια, μεγάλος και μικρός αδελφός ή όλα μαζί από λίγ; Ό,τι κι αν είναι αυτό που διέπει την μεταξύ τους σχέση, είναι δυνατό. Και φαίνεται στον τρόπο που μιλάνε ο ένας για τον άλλο στις δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Μπορεί λοιπόν η Disney και η Sony να χώρισαν τα τσανάκια τους και πλέον ο Spider-Man να μην έχει δικαίωμα να αναφερθεί στον Σταρκ ή σε κάτι που να αφορά τους Avengers, αλλά ο Τομ Χόλαντ και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είναι αχώριστοι. Ο Χόλαντ μάλιστα ανάρτησε μερικές φωτογραφίες από την ημέρα που πέρασαν μαζί χθες στο Λος Άντζελες.

Μάλιστα, ο 21χρονος Τομ γράφει στη φωτογραφία «We did it Mr Stark» δηλαδή «Τα καταφέραμε κύριε Σταρκ». Πρόκειται για την ατάκα που είπε ο Spider-Man στον Iron Man λίγο μετά το snap, λίγο πριν ξεψυχήσει.

View this post on Instagram

We did it Mr Stark!

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Προτεινόμενα για εσάς

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ αφήνει πίσω τον Iron Man και είναι ο Dr. Dolittle [trailer]

Στέργιος Πουλερές

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ απαντά στην επίθεση του Σκορτσέζε στις ταινίες της Marvel

Στέργιος Πουλερές