Αν ρωτήσει κανείς δέκα μάγειρες καταξιωμένους τι χρειάστηκε να κάνουν στο ξεκίνημα τους, δεν θα βρεθεί ούτε ένας να πει ότι δεν δούλεψε 12-14 ώρες για μεγάλα διαστήματα, χωρίς τη σωστή ανταμοιβή και με μεγάλες ψυχολογικές εντάσεις στην κουζίνα. Προφανώς και δεν είναι σωστό επειδή συμβαίνει σε όλους, αλλά μοιάζει να το έχουν αποδεχτεί όλοι όσοι μπαίνουν σε αυτή τη δουλειά.
Οι πιο λαμπεροί γάμοι του 2024 - Επώνυμα ζευγάρια που ύμνησαν την αγάπη
Ο 19χρονος κάνει λόγο για πράγματα χειρότερα απ΄αυτό που αναμένει ο οποιοσδήποτε ξεκινάει δουλειά σε μαγαζιά όπως αυτά του Μποτρίνι στην Κέρκυρα που τέτοια περίοδο είναι στο ζενίθ της λειτουργίας τους. Ο Έκτορας Μποτρίνι ανέφερε σε δηλώσεις του στο CorfuTV ότι δεν είχε δεχτεί ποτέ τέτοια παράπονα από τον συγκεκριμένο υπάλληλο και έχει ιδιαίτερη αξία η ανάρτηση που έκανε στο Instagram.
Έχοντας γύρω του όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στην κουζίνα του επίμαχου εστιατορίου, βγάζουν μια σέλφι για να δείξουν ότι οι κατηγορίες είναι μυθεύματα. Το σχόλιο του ενδεικτικό: «Ένα ψέμα, όταν το πει μονάχα ένας, παραμένει ψέμα. Όταν το αναπαράγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια».
https://www.instagram.com/p/B0zBhViKrWN/