Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Έχω ορμήσει σε ηθοποιό που άλλαξε τα λόγια του [βίντεο]

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Έχω ορμήσει σε ηθοποιό που άλλαξε τα λόγια του [βίντεο]

Newsroom eleftherostypos.gr

Την δυσφορία του με τις καλοκαιρινές περιοδείες εξέφρασε σε συνέντευξη του στο Happy Day ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο ηθοποιός εξήγησε ότι δεν τις αντέχει, όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά γιατί θέλει να είναι όλα υπό έλεγχο και στην εντέλεια. Κι αυτό σπανίως επιτυγχάνεται σε μια περιοδεία. Ειδικά όταν φεύγεις από έναν σταθερό χώρο και αντικρύζεις κάθε μέρα κάτι καινούργιο.

Ακόμα κι αυτός που τις αποφεύγει και έχει κάνει μόλις άλλη μια φορά περιοδεία πριν από τη φετινή, έχει να μοιραστεί παραδείγματα που τον έβγαλαν εκτός εαυτού και ρόλου.

Είναι χαρακτηριστικό ένα συγκεκριμένο που συνέβη, όχι όμως σε περιοδεία, αλλά σε παράσταση στην Αθήνα, σε σταθερό χώρο. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ανέφερε ότι ένας συνάδελφος του σε μια παράσταση παρασύρθηκε από το κοινό και παρέκκλινε των συμφωνημένων. Εν ολίγοις, είπε διαφορετικά λόγια απ΄αυτά του σεναρίου και ο Ιεροκλής δεν δίστασε να τον πλησιάσει απειλητικά και με πολύ νευριασμένο ύφος.

«Στα 35 χρόνια που δουλεύω είναι η δεύτερη φορά που κάνω περιοδεία. Με εκνευρίζουν οι καλοκαιρινές περιοδείες. Είμαι ιδιόρρυθμος και περίεργος. Όλα τα θέλω στη θέση τους, αλλά όλο κάτι συμβαίνει. Ειδικά επί σκηνής όλο το σύστημα είναι σε πλήρη εγρήγορση. Εξοργίζομαι όταν ηθοποιός ξεφεύγει από τα λόγια και την δραστηριότητα με την οποία παίζουμε. Ακόμα και σε πιο χαλαρά είδη όπως είναι για παράδειγμα η κωμωδία. Μπορώ να τον πνίξω στη σκηνή. Έχω επιτεθεί σε ηθοποιό που παρασύρθηκε από το κοινό και άλλαξε τα λόγια του. Ο ηθοποιός είναι για να καθοδηγεί το κοινό, όχι το ανάποδο».

https://www.youtube.com/watch?v=P0cp5XvRvbE

Προτεινόμενα για εσάς

O Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο ΤΥΠΟΣ TV: «Δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι, πολλά με εξοργίζουν»

Κατερίνα Θεοδωροπούλου