Όπως λέει, «ανέστησε» την παραγωγή φιστικιού το 2004, καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχε σταματήσει η καλλιέργειά του, εξαιτίας του γεγονότος ότι τα φιστίκια του εξωτερικού ήταν πιο φθηνά. «Εμείς αρχίσαμε οικογενειακά την καλλιέργεια, την επεξεργασία και το ψήσιμο για να τα δίνουμε στα τοπικά μαγαζιά», ανέφερε. Το 2012 ήταν η χρονιά που η δραστηριότητα του απέκτησε τη δική της ταυτότητα, με την επωνυμία «Ελληνικός Καρπός». Όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί.
Αποφάσισε να εξελίξει το προϊόν περνώντας στη μεταποίηση και τη δημιουργία φιστικοβούτυρου. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει διάφορες γεύσεις, όπως κακάο, μέλι, καραμέλα, μπάρες με φρούτα του δάσους ή σοκολάτα και καρύδα, σοκολατάκια με φιστικοβούτυρο και καραμέλα, αλλά και παστέλια, ενώ δημιουργούν και ταχίνι. Οι πιο πρόσφατες προσθήκες είναι πάστες και άλλων ξηρών καρπών, όπως αμυγδαλοβούτυρο, φουντουκοβούτυρο και βούτυρο από κάσιους. Τα προϊόντα εξάγονται σε 12 χώρες (Μπαχρέιν, ΗΠΑ, Γερμανία, Πολωνία κ.α.) και διανέμονται σε πάνω από́ 2000 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, σε μεγάλα super market και σε delicatessen
Λίγα χρόνια αργότερα, ο Τάσος Αγριαννίδης προχώρησε στη σύσταση μίας ακόμη εταιρίας. Ονομάζεται roots chips και ειδικεύεται σε χειροποίητα πατατάκια που παράγονται σε μικρές δόσεις από πατάτες από παραγωγούς των Σερρών με την ίδια λογική υψηλής ποιότητας με την «Ελληνικός Καρπός».
Τα πατατάκια διατίθενται σε οκτώ γεύσεις, στις κλασικές: αλάτι, ρίγανη, τσίλι, barbeque, και στις πιο ιδιαίτερες: πιπεριά Φλωρίνης, βουβαλίσιο κρέας, αλάτι με βότανα και τυρί τσένταρ. «Ειδικά, η γεύση με το βουβαλίσιο κρέας έλκει το ενδιαφέρον. Στο χώρο των chips δραστηριοποιούνται μεγάλες εταιρείες και είναι πιο δύσκολη η αγορά, και για αυτό θέλει τον χρόνο του, προκειμένου να καθιερωθεί ένα νέο προϊόν. Οι πωλήσεις συνεχίζονται και πηγαίνουν εξαιρετικά καλά και τα προϊόντα μας διατίθενται σε συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα», κατέληξε.