Μετά το πέρας των πανεπιστημιακών του σπουδών στην ΑΣΟΕΕ, ασχολήθηκε συνεργαζόμενος με τους δυο αδερφούς του, Ευστράτιο και Ευθύμιο με το χονδρικό εμπόριο ρυζιού. Το 1962 δημιούργησαν στο Αγρίνιο το εργοστάσιο επεξεργασίας ρυζιού.
Σεισμός τώρα στην Κεφαλονιά
Το 1969 προχώρησαν στην τυποποίηση του προϊόντος στην πρωτοποριακή για την εποχή χάρτινη συσκευασία, κυρίαρχη ως τις μέρες μας, με το γνωστό στο πανελλήνιο, όνομα «AGRINO». Τη δεκαετία του ‘80 με έμφαση στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, την καινοτομία και την επιλογή των καλύτερων ποικιλιών της ελληνικής γης, κατέκτησαν τη πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών.
Ο Γεώργιος Πιστιόλας ήταν πρόεδρος της AGRINO για σχεδόν τρείς δεκαετίες στη διάρκεια των οποίων ανέπτυξε παράλληλα έντονη κοινωνική και επιμελητηριακή δράση. Αποτέλεσε μέλος της Διοίκησης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας από την δεκαετία του 1960, στο οποίο διετέλεσε πρόεδρος από το 1983 έως το 2002 και για σειρά ετών, αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδος. Επί των ημερών του το Επιμελητήριο απέκτησε νέα γραφεία στο Αγρίνιο και ιδρύθηκε παράρτημα στην Ναύπακτο. Επίσης, ήταν νομαρχιακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος Νομάρχης στις πρώτες Νομαρχιακές εκλογές.
Μαζί με την σύζυγο του, Αίγλη Πιστιόλα που πρόσφατα έφυγε από την ζωή, απέκτησε 2 κόρες την Λουκία και την Βασιλική, νυν αντιπρόεδρο της εταιρίας, και 4 εγγόνια.