Ελεύθερος Τύπος
AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η Kia παρουσιάζει το νέο “Κέντρο ηλεκτροκίνησης” με την TIME

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Kia εγκαινίασε έναν ηλεκτρονικό “κόμβο ηλεκτροκίνησης” σε συνεργασία με την παγκόσμια εταιρεία πολυμέσων TIME.

Η διαδικτυακή βάση για το “όλα γίνονται ηλεκτρικά”, που περιλαμβάνει γραπτά άρθρα, βίντεο και ενημερωτικά διοράματα θα παρέχει στους πιθανούς αγοραστές ηλεκτρικών οχημάτων τις πληροφορίες που χρειάζονται για μια σειρά βασικών θεμάτων.

Ο κόμβος – ήδη διαθέσιμος στο TIME.com – εξετάζει την ηλεκτροκίνηση από μια παγκόσμια προοπτική, καθώς και την επίδραση της στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Έτσι αναλύει τις διαθέσιμες τεχνολογίες εξηλεκτρισμού, την αυτονομία και τις δυνατότητες φόρτισης, ενώ ταυτόχρονα εξετάζει τις μελλοντικές πρωτοβουλίες και καινοτομίες – από την εξέλιξη των μπαταριών έως την κινητικότητα τελευταίου μιλίου.

Ο Rishaad Sacoor, Senior Manager Brand Strategy Kia Motors Europe, σχολίασε: “Καθώς η Ευρώπη κινείται αποφασιστικά προς την εποχή της ηλεκτροκίνησης, πιστεύουμε ότι υπάρχουν ακόμα πολλά που μπορούν να μάθουν οι καταναλωτές για αυτή τη συναρπαστική τεχνολογία. Ο κόμβος ηλεκτροκίνησης θα χρησιμεύσει ως πολύτιμος και αμερόληπτος πόρος για όσους ενδιαφέρονται για τα ηλεκτρικά οχήματα και θα αναφέρεται τόσο στα θετικά όσο και στα αντιληπτά αρνητικά της ιδιοκτησίας ηλεκτρικών οχημάτων (ΕV), καθώς και ευρύτερα για το οικοσύστημα των μηδενικών εκπομπών”.

“Συνεργαζόμενοι με ένα τόσο γνωστό και αναγνωρισμένο σήμα media όπως το TIME, μπορούμε να εγγυηθούμε πως τον κόμβο θα επισκεφθεί ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Το TIME έχει μακρά παράδοση στο να θέτει τους ανθρώπους στο επίκεντρο της προσέγγισής του στις ειδήσεις, συμβάλλοντας στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις τάσεις που διαμορφώνουν τον κόσμο με έναν ισχυρό τρόπο”, πρόσθεσε ο Matt Kidd, Media Manager της Kia Motors Europe.

Ο Tim Howat, επικεφαλής των συνεργειών στην TIME, δήλωσε: “Η TIME είναι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με την Kia σε μια εμπειρία πολυμέσων που αντιμετωπίζει το κρίσιμο ζήτημα του «μέλλοντος της κινητικότητας» και των σημαντικών επιπτώσεών του στην κοινωνία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ρυθμός των αλλαγών στο χώρο της ηλεκτροκίνησης θα επιταχυνθεί και η συγκεκριμένη κίνηση θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της επανάστασης”.

“Η τεχνογνωσία της Kia στην ηλεκτροκίνηση, σε συνδυασμό με τη μακρά ιστορία της TIME που εξιστορεί τις ανθρώπινες ιστορίες της καινοτομίας, εγγυώνται μια ισχυρή συνεργασία που θα βλέπουμε για πολλά χρόνια”.

Λειτουργώντας για το υπόλοιπο αυτού του έτους και μέσα στο 2020, ο κόμβος ηλεκτροκίνησης θα ενημερώνει και θα ψυχαγωγεί τους αναγνώστες, παρέχοντάς τους συναρπαστικές ιδέες και πολύτιμες πληροφορίες. Ο στόχος είναι η παροχή βοήθειας στους πολίτες ώστε να κατανοήσουν καλύτερα τα βασικά ζητήματα και να τους δοθούν τα εργαλεία για να υιοθετήσουν έναν βιώσιμο, εξηλεκτρισμένο τρόπο ζωής, εάν το επιθυμούν.

Προτεινόμενα για εσάς

Νέο λογότυπο και σλόγκαν για την KIA

Kon

Η KIA επενδύει 70 εκατ. ευρώ στην παραγωγή κινητήρων στην Ευρώπη

Kon

Κινούμαι ηλεκτρικά: Βήμα-βήμα η συμπλήρωση της αίτησης και όλες οι απαντήσεις στις απορίες

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Πρεμιέρα σήμερα για την ηλεκτροκίνηση – Πόσα χρήματα θα δίνει το κράτος για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δίκυκλα και ποδήλατα – Η διαδικασία

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Η Nissan δέχεται ηλεκτρική ενέργεια ως πληρωμή για στάθμευση

5ετής επέκταση της συνεργασίας Kia & Nadal 

Ρεκόρ μεριδίου της Kia στην Ευρώπη λόγω αυξανόμενης ζήτησης για EV

Η KIA παρουσιάζει το “έξυπνο” χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων iMT

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

Σημαντική διάκριση της ΚΙΑ στα βραβεία J.D. Power