Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δεν είστε μέσα σε κάποια σοβαρή σχέση, αλλά πια θέλετε να βρείτε ένα άνθρωπο που να μπορείτε να δείτε μαζί του μέλλον. Αρα, ξεκαθαρίστε το παρόν σας ή βελτιώστε το.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Κρατήστε τη νέα σας σχέση μακριά από τα φώτα! Ακόμη δεν ξέρετε τα πάντα γι’ αυτόν τον άνθρωπο, άρα και εσείς θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Προσοχή και στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Με την Αφροδίτη να σας κάνει άκρως γοητευτικούς,  θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε και να λύσετε τις διαφορές σας. Στην εργασία σας θα έχετε άνοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Η καθημερινότητά σας θα γεμίσει με νέο και ποιοτικό κόσμο, που σίγουρα θα σβήσει από το μυαλό και την ευαίσθητη καρδιά σας τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μπορεί να είστε πολύ απασχολημένοι μέσα στο επάγγελμά σας και τις τρίτες υποχρεώσεις, αλλά να είστε και προετοιμασμένοι ότι ο άνθρωπός σας, που τον παραμελείτε, θα σας κάνει κάποια παράπονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Την αισθηματική σχέση που έχετε, καλό είναι να την ορίζετε εσείς και όχι οι γνώμες και οι συμβουλές φίλων και τρίτων. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα με τον άνθρωπό σας, ιδανικά μιλήστε άμεσα και λύστε το.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Εχετε βαρεθεί τα παλιά και στο τώρα, μέσα σε αυτήν την υπέροχη εποχή του φθινοπώρου, έχει αρχίσει και σας γίνεται ανάγκη να βρείτε ένα νέο και σωστό – ποιοτικό σύντροφο για να φτιάξετε την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Υπάρχουν ακόμη ανοιχτές εκκρεμότητες με το σύντροφό σας, που τώρα είστε με μια περίεργη κατάσταση επικοινωνιών και συναντήσεων. Προφανώς υπάρχει λόγος γι’ αυτό!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ανεξαρτητοποιηθείτε από τα παλιά! Οι μέρες πια της Παρθένου μετράνε το παρόν, άρα μη χάσετε τυχόν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που θα περάσουν από μπροστά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Το ζώδιό σας έχει πιεστεί υπερβολικά αυτές τις τελευταίες εβδομάδες στον τομέα των σχέσεων όλων των ειδών. Από τα μέσα του Σεπτεμβρίου όλα θα ισορροπήσουν ξανά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Θα έχετε πολλές και σημαντικές κοινωνικές προσκλήσεις από τους φίλους σας αυτό το διάστημα. Είναι κάτι σίγουρα που θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε το χαμόγελό σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Δεν θέλετε ακόμη να πείτε ότι έχει κλείσει μέσα στην καρδιά σας ο κύκλος των συναισθημάτων για το σύντροφό σας. Μάλλον θέλετε να δώσετε ακόμη μια ευκαιρία.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Ζώδια: Σήμερα αλλάζουν τα πάντα – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Δεύτερα 18 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

H Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια θα υποφέρουν τις επόμενες μέρες

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Για ποια ζώδια είναι επικίνδυνη η Πανσέληνος του Οκτωβρίου – Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου και όλη την εβδομάδα

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Εφιαλτική πρόβλεψη Λεφάκη για 5 ζώδια – Άσχημο το Σαββατοκύριακο

Λάμπρος Κατσαρός

Έκτακτη προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου – Συναγερμός για 4 ζώδια

Λάμπρος Κατσαρός

Ζώδια: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μείνουν μόνο όσα έχουν γερές ρίζες – Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 16 Οκτωβρίου και Κυριακή 17 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom