Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μέσα στις πρώτες ημέρες του καινούργιου μήνα θα έχετε πολλά να τακτοποιήσετε σε όλα τα κομμάτια της ζωής σας. Επίσης, καλοί φίλοι από το παρελθόν θα σας χτυπήσουν την πόρτα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ο σύντροφός σας είναι σε μια άκρως ανεβασμένη ψυχολογία και πλέον έχει την πυγμή να σας μιλήσει για το κοινό σας μέλλον, ίσως και μέσα από δέσμευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Με τόσα μέτωπα που έχετε ανοιχτά, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να βάλετε μια ιεραρχία σε καταστάσεις και πρόσωπα. Οι έρωτες θα σας αναζητήσουν από το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουνίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μην μένετε αμέτοχοι όταν γύρω σας συμβαίνουν τόσα πολλά. Αν η σχέση σας έχει κάποια σκαμπανεβάσματα σίγουρα θα μπορέσετε να την ισορροπήσετε μέσα από τη δυναμική σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Είστε από τα πιο ευνοημένα πύρινα ζώδια και θα καταφέρετε να λήξετε πολλά ζητήματα από το παρελθόν σας, έτσι ώστε να κάνετε χώρο για το παρόν σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Είστε μέσα σε μια σχέση που ακόμη δεν σας έχει προσφέρει αυτό που αξίζετε. Επαναξιολογήστε τα αιτούμενά σας και μιλήστε καθαρά και ευθέως στον άνθρωπό σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Τις υποσχέσεις του τελικά θα τις κρατήσει ο αγαπημένος σας και μέσα στο α’ δεκαήμερο του Ιουνίου θα σας ανακοινώσει – αποκαλύψει τα σχέδιά του για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας και το ξέρετε. Στα… προσεχώς θα λάβετε προτάσεις για νέα εργασία – προαγωγή, ίσως και μια ξαφνική αισθηματική επανένωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ο χρόνος σας είναι περιορισμένος πια και οι φίλοι σας έχουν παράπονα για την απουσία σας. Ισως κάποιος να έχει και πιο τρυφερά συναισθήματα για εσάς και θα σας τα εξομολογηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μην δέχεστε ειδικά εσείς κριτική από τους τρίτους για το τι πρέπει να κάνετε μέσα στη σχέση σας αλλά και μέσα στα οικογενειακά σας. Τώρα όλα αλλάζουν προς το θετικότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Τώρα που και μέσα στη σχέση σας οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις θα στρώσουν, εσείς θα καταφέρετε να φέρετε στο τραπέζι των συνομιλιών ακόμη και μια πρόταση γάμου.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Αυτά που ξέρετε για το άτομο που αγαπάτε, και ειδικά για το έντονό του παρελθόν, σίγουρα θα σας κάνουν να αισθάνεστε ανασφαλείς. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να λήξει!

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου

Ανδρέας Ντίνης

Τι αλλαγές θα φέρει στα ζώδια το τετράγωνο Άρη με Δία – Προβλέψεις για όλη την εβδομάδα

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Αυγούστου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Αυγούστου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Αυγούστου

Ανδρέας Ντίνης

Αύγουστος 2020: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Πώς θα εξελιχθούν οικονομικά και ερωτικά

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου

Ανδρέας Ντίνης