ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Αυτά που αναδύονται τις τελευταίες μέρες προκαλούν εμετό

Γεωργιάδης: Αυτά που αναδύονται τις τελευταίες μέρες προκαλούν εμετό

Newsroom eleftherostypos.gr

Για τη χθεσινή αντιπαράθεση με τον Νίκο Παππά στη Βουλή με αφορμή τις αποκαλύψεις Μιωνή μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων  Άδωνις Γεωργιάδης, στον ΘΕΜΑ και τους Γιάννη Μακρυγιάννη και Βασίλη Αδαμόπουλο.

«Ο κ. Παππάς κατά τη γνώμη μου θα είναι ένας άριστος μάρτυρας κατηγορίας σε ενδεχόμενη δίκη» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ τόνισε ότι ο «ελληνικός λαός έχει αυτιά και ακούει».

Απαντώντας στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι «αν το ηχητικό είναι παραποιημένο, θα κριθεί από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.» ενώ ξεκαθάρισε ότι «η υπόθεση αυτή διερευνήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ και μπήκε στο αρχείο επί ΣΥΡΙΖΑ». «Η ιδέα ότι ο κ. Σαμαράς θα μεσολαβούσε για να κάνει δουλειές στα Σκόπια» μοιάζει με «κωμωδία» συμπλήρωσε.
«Αυτά που αναδύονται τις τελευταίες μέρες προκαλούν εμετό. Δεν είναι η εικόνα χώρας αυτή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης. Στο ίδιο πλαίσιο «είναι απολύτως προφανές ότι λειτουργούσε ένα παρακράτος. Ούτε στις ταινίες τα βλέπεις αυτά και στις ταινίες να τα δεις, δεν τα πιστεύεις» επισήμανε ο ίδιος.

Αναφορικά με τη «λίστα Πέτσα», ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «πολιτική απόφαση» τη βούληση της κυβέρνησης η λίστα να δοθεί στη δημοσιότητα «όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία», όχι επειδή «μας το ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ», αλλά γιατί «εμείς πρεσβεύουμε τη διαφάνεια». Μάλιστα, αν η πολιτική επικαιρότητα καταλήγει σε εκλογές, «εκλογές δεν θα γίνουν» εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης, υποστηρίζοντας ότι «κάποτε η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει μια κανονική χώρα».

Ερωτηθείς για τη χθεσινή του επιθεώρηση στα έργα στο Ελληνικό αποκάλυψε ότι «αρχές Ιουλίου θα επισκεφθεί το εργοτάξιο και ο κ. Πρωθυπουργός» αλλά με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας σημειώνοντας ότι «το έργο θα προχωρήσει με μεγάλη ταχύτητα. Σε λίγες εβδομάδες θα είναι αγνώριστος ο χώρος εκεί».

Κληθείς να σχολιάσει την τουριστική κίνηση, «ο τουρισμός δεν πάει χάλια τηρουμένων των αναλογιών» περιέγραψε ο κ. Γεωργιάδης, υπενθυμίζοντας ότι «είμαστε η πρώτη χώρα που άνοιξε και δεν είναι άδεια τα ξενοδοχεία», αλλά υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν ακόμη αστάθμητοι παράγοντες ,όπως η τελευταία αύξηση κρουσμάτων στη Γερμανία.

Προτεινόμενα για εσάς

Εστίαση – Γεωργιάδης: Μετά το Πάσχα και πριν τις 14 Μαΐου θα γίνει το άνοιγμα – Οι ημερομηνίες για εμπορικά κέντρα και μετακινήσεις

Ανδρέας Ντίνης

Γεωργιάδης: Θα εισηγηθώ το άνοιγμα φροντιστηρίων και κέντρων αισθητικής

Ανδρέας Ντίνης

Άδωνις Γεωργιάδης: Θέλουμε τη Δευτέρα να ανοίξουν τα μαγαζιά και στις «κόκκινες» περιοχές

Evanthia Karra

«Μύλος» με τα self test: «Οι φαρμακοποιοί ήξεραν ότι θα πάρουν συσκευασίες των 25», λέει ο Γεωργιάδης

Evanthia Karra

Λιανεμπόριο: Ικανοποίηση παρά την υποτονική κίνηση στην πρεμιέρα

Δημήτρης Ντόγκας

Πολάκης σε Γεωργιάδη: Περαστικά! Θέλουμε να νικήσουμε τους αντιπάλους μας όταν είναι υγιείς

Μιχάλης Μάρδας

«Μίσος, κατάρες, ψεύδη»: Ο Γεωργιάδης για τα μηνύματα που δέχτηκε μετά το χειρουργείο

Evanthia Karra

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Άδωνις Γεωργιάδης

Evanthia Karra

Άρση μέτρων: Τι θα γίνει με εστίαση, γυμναστήρια και πρακτορεία ΟΠΑΠ

Ανδρέας Ντίνης