Ελεύθερος Τύπος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Διαφορά-ρεκόρ 24% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι υπουργοί προελαύνουν

Μητσοτάκης για τον ένα χρόνο κυβέρνησης της ΝΔ: Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας

Newsroom eleftherostypos.gr

Πολύ μεγάλη η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Opinion Poll στην εκλογική περιφέρεια της Α΄Αθηνών.

Ειδικότερα σε ερώτηση των πολιτών για το τι θα ψήφιζαν οι πολίτες εάν γίνονταν αύριο εκλογές, η ΝΔ λαμβάνει 41,5% έναντι 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείται καταλληλότερος Πρωθυπουργός σε ποσοστό 55% έναντι 14,8% του Αλέξη Τσίπρα σύμφωνα με τους ερωτώμενους στην Αθήνα.

Σχετικά με το αν έμειναν ικανοποιημένοι ή όχι από την συνολική στάση Κυριάκου Μητσοτάκη για αντιμετώπιση της πανδημίας, οι ερωτώμενοι απάντησαν ΝΑΙ σε ποσοστό 39% και αρκετά σε ποσοστό 37%.

Όσο για το εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της οικονομίας το 46% λέει ναι, ενώ όχι απαντά το 52%.

Σχετικά με τις προτάσεις για την αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης, αυτή της ΝΔ λαμβάνει 42%, ενώ εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ μόλις 10,8%.

Δημοφιλείς υπουργοί

Οι πολίτες ανέδειξαν τον Βασίλη Κικίλια σε δύο κατηγορίες, αυτή του πιο δραστήριου βουλευτή της Ά Αθηνών σήμερα – με ποσοστό 32,3% και του βουλευτή που θα ψήφιζαν αν ήταν τώρα υποψήφιοι – με ποσοστό 51,0%.

Στη δεύτερη θέση και στις δύο κατηγορίες βρίσκεται η Ολγα Κεφαλογιάννη, παρ’ ότι δεν έχει κάποια κυβερνητική θέση και ακολουθούν οι Ν. Κακλαμάνης, Θ. Πλεύρης, Αγγ. Συρίγος.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει θετικές κρίσεις σε ποσοστό 54% και αρνητικές σε ποσοστό 38%, ενώ ο Γιώργος Πατούλης έχει θετικές γνώμες 29% και αρνητικές 45%.

Προτεινόμενα για εσάς

Διχασμός στον ΣΥΡΙΖΑ για την ΑΟΖ με την Αίγυπτο – Βολές από τους «53+»

Ανδρέας Ντίνης

Εντονη κριτική ΣΥΡΙΖΑ κατά της συμφωνίας με Αίγυπτο για ΑΟΖ, ενώ ακόμη δεν έχει ενημερωθεί!

Ανδρέας Ντίνης

Έξαρση ΣΥΡΙΖΑ για τον κορωνοϊό

Kon

Διακυβέρνηση σε ρυθμό… «My way» από τον Κυριάκο

Kon

Παιχνίδια με τους θεσμούς

Kon

Όταν έχεις υπογράψει μνημόνιο δεν μιλάς για νεοφιλελευθερισμό

Kon

Ο Γράμμος, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Γιάλτα

Tinad

ΝΔ: Αναστέλλονται οι εκδηλώσεις του κόμματος λόγω κορωνοϊού

Μιχάλης Μάρδας

Οι νέοι του Γράμμου

Tinad