Ελεύθερος Τύπος
MEDIA

Τέλος η ενημέρωση από τον ραδιοσταθμό «News 24/7», γίνεται μουσικός

Τέλος η ενημέρωση από τον ραδιοσταθμό «News 24/7», γίνεται μουσικός

Newsroom eleftherostypos.gr

Μετά από 2,5 χρόνια, ο News 24/7 Radio παύει να είναι ενημερωτικός σταθμός και γίνεται μουσικός.

Στους 88.6 θα βγει ένας νέος σταθμός, υπό την καθοδήγηση του Φίλιππου Ταλάντη, ειδικού συμβούλου του ομίλου για θέματα ραδιοφώνου.

Το πρωί ενημερώθηκαν σχετικά οι εργαζόμενοι αλλά και οι ακροατές ενώ λόγο αργότερα, η 24 Media εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η 24MEDIA ύστερα από δύο χρόνια και μια μεγάλη οικονομική επένδυση με σκοπό τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ενημερωτικού ραδιοφώνου, μετά από συνεχείς κλήσεις από το ΕΣΡ, προχωρά στη μετατροπή της συχνότητας 88,6 σε μουσικό ραδιόφωνο.

Αρχικά με το Ραδιόφωνο 24/7 και στη συνέχεια με τον News 24/7 η 24MEDIA επένδυσε έμπρακτα και με συνέπεια στην ενημέρωση, δημιουργώντας συνολικά πάνω από 50 θέσεις εργασίας. Ωστόσο, η Πολιτεία και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να δώσουν μια ξεκάθαρη λύση στο τοπίο των ραδιοφωνικών αδειών, προκαλώντας και σε αυτό το πεδίο την αίσθηση της αβεβαιότητας και της μη ρύθμισης ενός κομβικού για τα ΜΜΕ τομέα όπως είναι το ελληνικό ραδιόφωνο.

Αντιθέτως η στρατηγική της 24MEDIA παραμένει ξεκάθαρη, ισχυρή και απόλυτα ταυτισμένη με υγιή και δυναμικά media brands. Σε αυτό το πλαίσιο προχωρά στη δημιουργία και λειτουργία ενός νέου μουσικού σταθμού, παράλληλα με τις υπόλοιπες κινήσεις ενίσχυσης της επένδυσης και ανάπτυξης στο ραδιοφωνικό τομέα.

Η 24MEDIA συνεχίζει την απόλυτα συνεπή πορεία της, στηρίζοντας τα σχέδια και την ανάπτυξη της στους εκατοντάδες ανθρώπους του ομίλου και το κοινό όραμα για δημιουργία, ανάπτυξη και επιτυχία».