Ελεύθερος Τύπος
MEDIA

Μην χάσετε ρεπορτάζ και αποκαλύψεις στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής που κυκλοφορεί στις 12 Μαΐου

Newsroom eleftherostypos.gr

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής στις 12 Μαΐου.

Με κεντρικό τίτλο «Φοβούνται συντριβή, ελπίζουν σε ήττα πέντε μονάδων» ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής αποκαλύπτει τις προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ για ψήφους στη Βόρεια Ελλάδα λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών και τον κατακερματισμό του κυβερνώντος κόμματος που όλα τα γκάλοπ το δείχνουν στη δεύτερη θέση με έξι μονάδες διαφορά στις ευρωεκλογές.

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ θα διαβάσετε για το ποιοι εισηγούνται κάλπες-εξπρές τον Ιούνιο αφού «βλέπουν» εκλογική κατάρρευση τον Οκτώβριο μετά την κατάρρευση της σκανδαλολογίας, της παροχολογίας και του υποτιθέμενου «ηθικού πλεονεκτήματος» της Αριστεράς.

Αποκλειστικά στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε το υπόμνημα του εισαγγελέα για το Μάτι στο οποίο αποκαλύπτεται πως ο αρχηγός της Πυροσβεστικής ρίχνει τις ευθύνες σε άλλους για την πυρκαγιά με 101 νεκρούς κατηγορώντας τον Νίκο Τόσκα, τον πρώην αρχηγό και 10 αξιωματικούς, τη στιγμή που ο ίδιος είχε τον επιχειρησιακό έλεγχο!

Αποκλειστικά στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θύμα του πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας αποκαλύπτει πως «στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πίεζαν να μην αποκαλύψουμε την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης».

Όλη η αλήθεια για το πακέτο παροχών βρίσκεται στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής. Στο ρεπορτάζ θα διαβάσετε για την επιστροφή ΦΠΑ… Σαμαρά και το κόλπο με την εισφορά αλληλεγγύης.

Μετά το κότερο… ήρθε και η «απόβαση» στις ΗΠΑ για την Κατερίνα Παναγοπούλου. Όπως θα διαβάσετε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, η κυρία Παναγοπούλου εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Λευκό Οίκο τον Μάρτιο και παραβρέθηκε σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη πέρσι τον Σεπτέμβριο. Σαρκοζί και Μπλερ είχαν «πληρώσει ακριβά» τις χλιδάτες διακοπές τους, όπως θα διαβάσετε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

«Στο ζήτημα των διακοπών Τσίπρα πρόκληση ήταν η υποκρισία», δηλώνει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ο Νίκος Δένδιας.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για την πόλωση στις πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με τους πέντε υποψηφίους και το παρασκήνιο πριν την αναμέτρηση.

«Χτίζουμε μια σύγχρονη και ανθρώπινη Κεντρική Μακεδονία» δηλώνει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για το διπλό «θαύμα» Λίβερπουλ και Τότεναμ, την τυχερή Τσέλσι και την Άρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Προτεινόμενα για εσάς

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 24 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 17 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 10 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 3 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 26 Σεπτεμβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 19 Σεπτεμβρίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 12 Σεπτεμβρίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 5 Σεπτεμβρίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 29 Αυγούστου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom