Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Ζώδια – Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις Αυγούστου

Newsroom eleftherostypos.gr

Ζώδια: Στην Κινέζικη Αστρολογία το κάθε άτομο επηρεάζεται από 3 παράγοντες, τη χρονιά της γέννησής του, την ημέρα και την ώρα.

Το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη χρονιά της γέννησης, ονομάζεται «εξωτερικό» ζώδιο και δείχνει πώς παρουσιάζεται το άτομο στους άλλους και τι λαμβάνουν οι άλλοι γύρω του, τι βγάζει προς τα έξω.
Ο μήνας, ονομάζεται «εσωτερικό» ζώδιο και δηλώνει τις εσωτερικές τάσεις του ατόμου, πως νοιώθει και αντιλαμβάνεται τον κόσμο.

Η ώρα γέννησης, είναι το ζώδιο που προσδίδει στο άτομο ιδιότητες που μπορεί να αναπτύξει κατά τη διάρκεια της ζωής του. Καλό λοιπόν είναι να παίρνουμε προβλέψεις και από τα 3 αυτά ζώδια, ώστε να είναι πιο ολοκληρωμένο.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το Κινέζικο ζώδιο στο οποίο ανήκετε, το “εσωτερικό” σας ζώδιο και το ζώδιο που προσδιορίζεται από την ώρα της γέννησής σας.

Παράδειγμα: 28/06/1951, ώρα γέννησης 11:45 π.μ.
Εξωτερικό ζώδιο (χρονιά) : Κουνέλι
Εσωτερικό ζώδιο (μήνας) : Άλογο
Ζώδιο ώρας (ώρα) : Άλογο

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Η ενεργητικότητά σας αυτή την περίοδο θα είναι αυξημένη και θα προσπαθήσετε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον στο γύρω περιβάλλον. Οι ώρες εργασίας σας μπορεί να αυξηθούν και θα δραστηριοποιηθείτε σε νέα επαγγελματικά σχέδια. Τα οικονομικά σας θα δεχθούν μία μικρή άνοδο και θα ευνοηθούν οι αγορές και οι επενδύσεις που έχετε προγραμματίσει. Στηρίξτε τα σχέδιά σας σε εφόδια που ήδη έχετε στα χέρια σας και αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με μία ρεαλιστική ματιά. Η υγεία θα ευνοηθεί καθώς θα στραφείτε προς τον εαυτό σας και θα αφιερώσετε χρόνους που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και θα σας ανανεώσουν.

ΒΟΥΒΑΛΙ

Η περίοδος του Αυγούστου θα είναι αρκετά αγχωτική για εσάς, καθώς θα υπάρξουν προκλήσεις που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τις αντοχές σας. Μία μικρή πτώση θα είναι εμφανής στον οικονομικό σας τομέα και θα αισθανθείτε ότι δεν ανταμείβονται οι ώρες που καταναλώνετε στον εργασιακό σας χώρο. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να μειώσετε την δράση και να βαδίσετε με πιο σταθερούς ρυθμούς, απομακρύνοντας σκέψεις που θα σας αγχώσουν και θα σας γεμίσουν ενοχές. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και κάντε τον απαραίτητο έλεγχο όταν αυτό χρειαστεί. Στις μόνιμες σχέσεις ή σε θέματα γάμου αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις σε βάθος.

ΤΙΓΡΗΣ

Οι δράσεις και οι ενέργειες που απαιτούνται στον επαγγελματικό σας τομέα ίσως είναι υπερβολικές για τις δικές σας επιδόσεις. Μειώστε τους ρυθμούς και απαλλαγείτε από υπερβολές που δεν είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε. Οι οικονομικές συναλλαγές που εκκρεμούν από το παρελθόν θα απαιτήσουν μία διπλωματική στάση και θα βρεθείτε απέναντι σε νέες προκλήσεις. Τα έξοδά σας θα αυξηθούν και θα υπάρξουν σπατάλες που θα σας φέρουν εκτός προϋπολογισμού. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι στις εντάσεις που θα προκαλέσουν οι αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο και επεξεργαστείτε με λεπτομέρεια τα δεδομένα που σας δίνονται. Αποφύγετε το άγχος, καθώς θα εμποδίσει να δείτε με ρεαλισμό τα πράγματα γύρω σας.

ΚΟΥΝΕΛΙ

Τα κίνητρα προς τον επαγγελματικό σας τομέα θα αυξηθούν και θα εστιάσετε σε νέα σχέδια που θα σας προταθούν. Η διάθεση να πραγματοποιήσετε αλλαγές που δεν τολμούσατε μέχρι σήμερα, θα βελτιώσει την αυτοεκτίμησή σας. Γνωρίστε νέα άτομα που θα ανανεώσουν την διάθεσή σας και αποφύγετε υποσχέσεις που δείχνουν να μην υλοποιούνται. Θέματα καριέρας θα έχουν μία ανοδική πορεία και θα βελτιώσουν παράλληλα τον οικονομικό σας τομέα. Οι νέες συνεργασίες που θα προταθούν μπορεί να μην υλοποιηθούν άμεσα, όμως μπορούν να σας υποσχεθούν μία μακροχρόνια πορεία. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην ξεχνάτε να βρίσκεστε με άτομα που σας ενδιαφέρουν και έχετε μία κοινή συνισταμένη.

ΔΡΑΚΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας τυχερός μήνας και οι τομείς στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας θα δείξουν μία ανοδική πορεία. Οι προτάσεις που έχετε δεχθεί ή θα δεχθείτε αυτή την περίοδο θα δώσουν την ευκαιρία να διοχετεύσετε την ενέργειά σας δημιουργικά και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Οι επενδύσεις και οι αγορές θα έχουν θετικά αποτελέσματα, καθώς έχετε ακολουθήσει μία λεπτομερή ανάλυση των δεδομένων. Μην αγνοείτε προκλήσεις που μπορεί να σας βγάλουν από τα σχέδιά σας και να αλλάξετε την πορεία που έχετε χαράξει. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε τις ανησυχίες σας και δεχθείτε συμβουλές που μπορούν να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση.

ΦΙΔΙ

Η καριέρα και τα επαγγελματικά σας σχέδια απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή αυτή την περίοδο. Μειώστε τους υπερβολικούς ρυθμούς και βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε. Δείξτε προσοχή σε προθέσεις τρίτων που επιθυμούν να υπονομεύουν το πρόσωπο σας και να δημιουργούν μία αρνητική εικόνα για εσάς. Οι φήμες από κακοπροαίρετους ανθρώπους θα στοχεύσουν την εξέλιξή σας, γι’ αυτό μείνετε επιφυλακτικοί στην κοινοποίηση των μελλοντικών σας σχεδίων. Μία διπλωματική συμπεριφορά στον κοινωνικό σας κύκλο θα βοηθήσει στην αποφυγή κάποιων σκανδάλων που ίσως δημιουργηθούν. Μικρές αποδράσεις θα βοηθήσουν να ανανεωθείτε και να διατηρήσετε σε ισορροπία την ψυχολογία σας.

ΑΛΟΓΟ

Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν οι ευκαιρίες που ίσως περιμένατε από το παρελθόν και θα νιώσετε ικανοποιημένοι με τις προτάσεις που θα δεχθείτε. Η προσπάθειά σας να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές συνήθειες που έχουν σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξή σας, θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Οι νέες συνεργασίες θα κινητοποιήσουν σχέδια που έχετε αμελήσει στο παρελθόν και ίσως νιώθατε ανασφαλείς για να τα υλοποιήσετε. Στηριχτείτε στα ταλέντα και στα εφόδια που έχετε για να ανταγωνιστείτε προκλήσεις, που θα εμφανιστούν από τρίτα πρόσωπα. Δείξτε προσοχή σε θέματα υγείας και αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε άτομα που σας ενδιαφέρουν και έχετε κοινούς στόχους.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας αλλαγών και οι προσπάθειες που θα καταβάλετε θα είναι σημαντικές για το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Η πρωτοβουλία και τα κίνητρα που έχετε να αναπτύξετε νέους στόχους στα επαγγελματικά σας θα βελτιώσουν τις νέες συνεργασίες που πρόκειται να συμβούν. Αυξήστε την ενεργητικότητά σας και βαδίστε με σταθερά βήματα σε συζητήσεις που θα ευνοήσουν την εξέλιξή σας και θα δώσουν το έναυσμα να υλοποιήσετε στόχους και όνειρα. Αποφύγετε αρνητικά άτομα που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα και να επηρεάσουν αρνητικά την προσωπική σας ζωή.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο Αυγούστος θα εμφανίσει μικρές δυσκολίες στην καθημερινότητά σας και θα πρέπει να μείνετε προσηλωμένοι σε σχέδια και ιδέες που ήδη έχετε οργανώσει. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε θα καθορίσουν το αποτέλεσμα και θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε ανατροπές και αλλαγές που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Η διάθεση να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε θα σας ανανεώσει συναισθηματικά και θα κινητοποιήσει την δράση σας. Μην επιτρέψετε σε τρίτα πρόσωπα να επηρεάσουν τα σχέδιά σας και να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, απλά αποστασιοποιηθείτε με διπλωματία. Παραμείνετε συνεπείς σε σχέδια και ιδέες και φροντίστε να ακολουθήσετε τα θέλω της καρδιάς σας.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ίσως βρεθείτε στο επίκεντρο κάποιων που θέλουν να δυσφημίσουν τα σχέδιά σας και να σας αποσπάσουν χρηματικά ποσά. Μείνετε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν και αποφύγετε συζητήσεις που θα σας απομακρύνουν από τον στόχο σας. Η πρόθεση να διαμορφώσετε τα σχέδιά σας με βάση τις αλλαγές, θα σας δώσει την ευκαιρία να γίνετε ευπροσάρμοστοι σε δυσκολίες και να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες με θάρρος. Η ερωτική σας ζωή θα εμφανίσει μικρές ανατροπές όπου, από την μία θα σας ξαφνιάσουν ενώ από την άλλη θα σας εκπλήξουν και θα σας ενθουσιάσουν.

ΣΚΥΛΟΣ

Οι συνεργασίες σας θα είναι στο επίκεντρο αυτό τον μήνα, δίνοντας έμφαση σε νέα σχέδια και δεδομένα. Οι προτάσεις που θα δεχθείτε θα είναι πιο ενδιαφέρουσες και θα ακολουθήσετε μία νέα πορεία που στο μέλλον θα σας συναρπάσει. Αρνητικά πρόσωπα μπορεί να προκαλέσουν αρνητικές αντιδράσεις, γι’ αυτό μείνετε επιφυλακτικοί στα άτομα που έχετε απέναντι σας. Απομακρυνθείτε από υπεραισιόδοξες σκέψεις, καθώς δεν θα σας επιτρέψουν να κρίνετε με ρεαλισμό. Περιορίστε τις υπερβολικές ώρες εργασίας που μπορούν να προκαλέσουν θέματα υγείας.

ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Το επίκεντρο του μήνα για σας θα είναι η καριέρα και ο επαγγελματικός τομέας, αφιερώνοντας χρόνο από την προσωπική σας ζωή. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα ευνοήσει ενέργειες και σχέδια, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Κάποιες φορές οι επιδόσεις σας μπορεί να μειωθούν αλλά η διπλωματική σας συμπεριφορά και η δυναμική παρουσία, βοηθούν να αποφευχθούν αρνητικές συνέπειες. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, οι οποίες θα σας προσφέρουν μακροχρόνια μία ανοδική πορεία. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και ενεργείστε με θάρρος και τόλμη.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε InstagramFacebook και Twitter

Προτεινόμενα για εσάς

Πρόβλεψη-φωτιά της Άση Μπήλιου για τα 4 ζώδια που επηρεάζονται από την Πανσέληνο

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ο Λεφάκης προειδοποιεί: Εβδομάδα-εφιάλτης για αυτά τα 4 ζώδια

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ζώδια: Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου για αυτά τα 4 – Ξεκινάει η επιρροή της Πανσελήνου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ζώδια: Σήμανε συναγερμό ο Κώστας Λεφάκης – Για ποια είναι δύσκολη εβδομάδα

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Τι είναι η Πανσέληνος του «θερισμού» στις 21/09 και ποια 4 ζώδια επηρεάζονται

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ζώδια: Τι θα φέρει στην Ελλάδα ο Άρης στο Ζυγό

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom