Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Αστρολογικό Ταρώ Ιουνίου 2020: Δείτε τι θα συμβεί σε όλα τα ζώδια

ζευγάρια

Newsroom eleftherostypos.gr

Η κάρτα Ταρώ που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του μήνα και σκιαγραφεί το προφίλ του Ιουνίου, είναι η κάρτα του Άστρου! Το Άστρο χαρίζει την δύναμη, την προστασία, την καθοδήγηση, αλλά και την τύχη για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να εκμεταλλευτούμε σωστά νέες εμπειρίες.
ΚΡΙΟΣ-ΜΑΓΟΣ

Στο παρελθόν ίσως αντιμετωπίσατε απρόοπτα συμβάντα, τα οποία σας έκαναν να χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Η μετάβαση σε μία νέα καθημερινότητα μπορεί να σας έφεραν αντιμέτωπους με τις επιλογές σας, ήταν όμως και μία πρόκληση ως προς την αντοχή σας. Την περίοδο του Ιουνίου θα λειτουργήσετε με καθαρότητα στην σκέψη και θα διαχειριστείτε τις νέες σας αρχές με σοφία και ευστροφία. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι πιο έντονη αυτή την περίοδο και θα συμβάλει ιδίως στον  τομέα της επιμόρφωσης, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τις επαγγελματικές σας ιδέες. Οι νέες προτάσεις που θα δεχθείτε επαγγελματικά, μπορεί να είναι κερδοφόρες, αλλά θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στον τρόπο συνεργασία σας. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί και να μην δείχνετε μία φανατική στάση απέναντι στα πιστεύω σας. Σε θέματα σχέσεων θα αναδείξετε τον ερωτισμό σας και θα επωφεληθείτε με τις ελεύθερες ιδέες που θα υπάρξουν μεταξύ του συντρόφου σας.

ΤΑΥΡΟΣ-Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ 

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά και γενικότερα σε θέματα που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς. Η στήριξη των ιδεών σας θα είναι καθαρά προσωπικού χαρακτήρα και θα πρέπει να είστε αρκετά επιφυλακτικοί στην βοήθεια που περιμένετε να λάβετε από τους άλλους. Το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά θα είναι πιο στοχευμένο και θα αποποιηθείτε από ευθύνες που δεν είναι δικές σας. Μέσα από την μόρφωση θα προσπαθήσετε να αμβλύνετε την οπτική σας και να επικεντρωθείτε σε νέες δραστηριότητες. Σε κληρονομικά θέματα ή τραπεζικών ενισχύσεων θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες. Στις οικογενειακές σας σχέσεις θα έρθουν στην επιφάνεια παρασκήνια του παρελθόντος, που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό και καθαρή λογική.

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΑΝΟΗΤΟΣ

Η αισιοδοξία σας θα στιγματίσει την πορεία του μήνα για σας, θα πρέπει όμως να προσέξετε τις υπέρμετρες συμπεριφορές, γιατί θα επηρεάσουν την εικόνα σας. Οι αλλαγές που είχατε προγραμματίσει στον προσωπικό και στον επαγγελματικό τομέα, ευνοούνται αυτή την περίοδο. Φροντίστε οι αλλαγές αυτές να έχουν γερά θεμέλια για να στηρίξουν τα σχέδιά σας και να αποκτήσουν μία μακροχρόνια πορεία. Τα οικονομικά σας θα προσπαθήσετε να τα βάλετε σε μία τάξη, όμως με αρκετές δυσκολίες. Απομακρυνθείτε από σπατάλες και περιττά έξοδα, που μπορεί να σας αποδιοργανώσουν περισσότερο. Οι σχέσεις που διατηρούσατε μέχρι σήμερα θα επανεξεταστούν, και αυτές που θα διαπιστώσετε ότι δεν έχουν εξέλιξη, θα δεχθούν μία οριστική ρήξη. Στην ερωτική σας ζωή θα δεχθείτε αρκετές ανατροπές, που θα σας φέρουν μία εσωτερική αναστάτωση. Επικεντρωθείτε στο να αποκτήσετε την ισορροπία σας και να προσδιορίσετε, τι σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στον εσωτερικό σας κόσμο και θα φέρετε σε ισορροπία τις αναζητήσεις που είχατε μέχρι τώρα. Τις αλλαγές που είχατε δεχθεί στο παρελθόν, θα έχετε τον χρόνο να τις ταξινομήσετε και να θέσετε νέους στόχους στην ζωή σας. Η διάθεση για νέες ενάρξεις δεν θα είναι έντονη και θα πρέπει να προσαρμοστείτε με τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχετε. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει, πώς θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις, που θα αναστατώσουν την ψυχολογία σας. Οι συζητήσεις που θα κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα έχουν χαμηλούς τόνους και θα στηριχτούν σε αργά βήματα. Το διάστημα αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να εστιάσετε σε τομείς, που θα σας χαρίσουν την ευτυχία. Στην ερωτική σας ζωή θα υπάρξει μία ήπια κατάσταση, χωρίς πολλές εναλλαγές. Ίσως αισθανθείτε μία μικρή ρουτίνα, αλλά αυτό σας δίνει την δυνατότητα σιγουριάς για την σχέση σας. Τα οικονομικά σας θα τα βάλετε σε μία τάξη, αποφεύγοντας σπατάλες και επενδύσεις.

ΛΕΩΝ-ΠΥΡΓΟΣ

Ο Ιούνιος θα είναι μήνας που θα ζήσετε έντονες αλλαγές και θα μπορέσετε να πετάξετε από πάνω σας περιττά πράγματα, που σας κρατούσαν δέσμιους μέχρι σήμερα. Ο τρόπος που θα τα χειριστείτε θα είναι σημαντικός, ώστε να αποφύγετε μία εσωτερική κατάρρευση, που θα σας στοιχίσει αρνητικά στις αποφάσεις σας. Χρησιμοποιήστε την ηγετική σας συμπεριφορά, να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα δεχθείτε αυτή την περίοδο και μην απομακρύνεστε από τους στόχους σας. Στα επαγγελματικά σας μείνετε επιφυλακτικοί στις συνεργασίες και αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα αυτή την περίοδο. Η διάθεση να ρισκάρετε θα πρέπει να είναι μετρημένη και με μικρά βήματα, ώστε να αποφύγετε συγκρούσεις με το γύρω περιβάλλον. Οι ανατροπές στον οικονομικό σας τομέα, ίσως επηρεάσουν την ψυχολογία σας και θα σας κάνουν να χάσετε τον έλεγχο. Οικονομικά θέματα θα φέρουν συγκρούσεις, γι’ αυτό διατηρήστε μια πιο διαλλακτική και διπλωματική στάση. Σε θέματα σχέσεων θα πάρετε οριστικές αποφάσεις, κυρίως σε σχέσεις που θεωρείτε ότι δεν έχουν σταθερές βάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΚΟΣΜΟΣ

Ο απεγκλωβισμός από αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος, θα φέρει αισιόδοξες σκέψεις και θα δείτε από μία άλλη οπτική την ζωή σας. Η ολοκλήρωση των στόχων θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτή την περίοδο και θα βάλετε τα δυνατά σας για να τα καταφέρετε. Οι δυσκολίες που έχετε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, σας έχουν χαρίσει εμπειρίες και θα βρείτε τα δυνατά σας σημεία για να τα αναδείξετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα οργανώσετε νέα σχέδια και θα κλείσετε έναν παλιό κύκλο, που δεν έχει να σας προσφέρει κάτι άλλο. Οι συνεργασίες που θα προκύψουν, θα σας κάνουν να νιώσετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Τις μακροχρόνιες σχέσεις που έχουν περάσει από δυσκολίες και εμπόδια, έχοντας δείξει την αντοχή στον χρόνο, θα νιώσετε έτοιμοι να τις επισημοποιήσετε. Οι κινήσεις που θα επιλέξετε να κάνετε, θα ενισχύσουν τον κοινωνικό σας κύκλο και θα σας ξεχωρίσουν από τον περίγυρό σας. Οι φιλικές σας επαφές θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας και θα στραφείτε προς την διασκέδαση και τις νέες δημιουργίες.

ΖΥΓΟΣ-ΗΛΙΟΣ

Ο Ιούνιος θα είναι ένας δυνατός μήνας που θα φέρει στο φως θέματα του παρελθόντος, που πρέπει να ξεκαθαρίσετε. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση θα σας χαρακτηρίζουν αυτή την περίοδο και θα προσεγγίσετε τα θέματά σας με πιο δυναμικό τρόπο. Τα σχέδιά σας θα αποκτήσουν φήμη και δημοσιότητα, επιβραβεύοντας τις  προσπάθειες που είχατε καταβάλει στο παρελθόν. Νέες συνεργασίες θα σας χαρίσουν το περιθώριο να ενισχύσετε την επαγγελματική σας κατάσταση και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Η καλλιτεχνική σας τάση θα στρέψει την προσοχή σας σε νέες δημιουργίες. Η διασκέδαση θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και οι νέες κοινωνικές επαφές θα σας φέρουν πιο κοντά σε νέα ενδιαφέροντα. Στις οικογενειακές και ερωτικές σχέσεις, αποφύγετε εγωισμούς και υπέρμετρες συμπεριφορές, που θα δημιουργήσουν εντάσεις μεταξύ σας. Οι συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος θα πρέπει να γίνουν με προσοχή και να τις αντιμετωπίστε με καθαρή και αντικειμενική σκέψη. Ο οικονομικός σας τομέας θα έχει άνοδο και η βοήθεια που θα δεχθείτε, θα είναι σημαντική για την ενίσχυση των δύσκολων συγκυριών που αντιμετωπίζετε μέχρι τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας σκέψης και διαλογισμού για εσάς και η εσωστρεφής στάση σας, θα βοηθήσει στην αναζήτηση της εσωτερικής σας δύναμης. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για σας, όμως θα πρέπει να βελτιώσετε την ψυχολογία σας, για να μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε σωστά. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τις προσδοκίες σας και μην ενοχοποιείτε τον εαυτό σας για κάποιες αποτυχίες που προέκυψαν. Αυτές δεχθείτε τις ως εμπειρίες, που εμπλουτίζουν τις σκέψεις σας και μπορούν να σας οδηγήσουν σε ένα αισιόδοξο μέλλον. Γενικότερα, η συμπεριφορά σας θα είναι απόμακρη και θα εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας. Το ενδιαφέρον προς την μόρφωση θα είναι έντονο. Είναι ο κατάλληλος μήνας για να ασχοληθείτε περισσότερο με όσα είναι σημαντικά για σας. Κάντε την απαραίτητη ενδοσκόπηση, για να ξεκαθαρίσετε θέματα του παρελθόντος, αλλά και όσα σας βαραίνουν όλο αυτό το διάστημα. Αναζητήστε πρόσωπα, τα οποία μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας δείξουν έναν νέο δρόμο για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΙΣΧΥΣ

Η δυναμική σας παρουσία θα είναι έντονη και η αυτοπεποίθησή θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις, που μέχρι τώρα αποφεύγατε. Η προσπάθειά σας να ξεδιαλύνετε θέματα που σας είχαν μπερδέψει, θα είναι επιτυχής και θα εστιάσετε σε καινούργιες ιδέες, που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Ο νέος τρόπος που θα αντιμετωπίσετε τα πράγματα θα είναι πιο αισιόδοξος και η θετική ενέργεια που θα εκπέμπετε, θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Οι ερωτικές σας σχέσεις θα είναι δυνατές αυτή την περίοδο και η ερωτική σας διάθεση θα εκμηδενίσει τις προστριβές που υπήρχαν στο παρελθόν. Οι έντονες συμπεριφορές δεν θα βοηθήσουν να εξομαλυνθεί η σχέση σας, αντί άλλων θα σας δημιουργήσουν μεγαλύτερες αποστάσεις μεταξύ σας. Στην επαγγελματική σας ζωή θα υπάρξουν αλλαγές, που είστε διατεθειμένοι να ακολουθήσετε. Νέες δραστηριότητες θα βοηθήσουν να βελτιωθεί η ψυχολογία σας και θα φέρουν νέες επαφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο Ιούνιος είναι ένα κομβικό σημείο στην ζωή σας, στο οποίο θα λάβετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Οι αλλαγές που υπήρξαν μέχρι σήμερα επηρέασαν τον επαγγελματικό και προσωπικό σας τομέα. Η περίοδος αυτή θα ωθήσει τα πράγματα σε μία νέα πορεία και θα αφαιρέσετε κάποιες ευθύνες από πάνω σας. Μία ανάλαφρη διάθεση θα βοηθήσει να ενισχύσετε την ψυχολογία σας και θα βελτιώσετε την επικοινωνία με κοντινά σας πρόσωπα. Οι νέες ενάρξεις και σχέδια που εμπεριέχουν ρίσκο θα είναι πιο εύκολο να πραγματοποιηθούν, καθώς έχετε περάσει από δυσκολίες που σας γέμισαν εμπειρίες. Οι νέες σας σχέσεις θα τροφοδοτηθούν με νέα ενδιαφέροντα και τα ταξίδια θα είναι στο επίκεντρο, για να περάσετε ευχάριστα. Φροντίστε την υγεία σας και δείξτε προσοχή στο βάρος σας. Η προστασία από άτομα έμπιστα θα είναι αρωγός για τις επαγγελματικές σας ιδέες. Η προσέγγιση σε θέματα οικονομικού χαρακτήρα θα είναι πιο ενεργή. Θυμηθείτε να αποφύγετε περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Η καρποφορία και η στερέωση των ιδεών σας θα είναι εμφανής αυτή την περίοδο, δίνοντάς σας την δύναμη να συνεχίσετε στα επόμενα βήματά σας. Οι μέχρι τώρα προσπάθειες θα αρχίσουν να αποκτούν την μορφή που εσείς επιθυμείτε. Οι αποφάσεις σας θα είναι πιο δυναμικές, αλλά δεν θα εκλείψουν διλλήματα και αμφιβολίες για τα σχέδια σας. Η δυναμική παρουσία σας στο επαγγελματικό περιβάλλον θα αντιμετωπίσει προκλήσεις και δυσκολίες. Στις συμφωνίες σας θα έχετε μια δυναμική παρουσία και αυτό θα βοηθήσει στην διεκπεραίωσή τους με επιτυχία. Θέματα ακινήτων θα έρθουν στην επιφάνεια και θα ενδυναμώσουν τα οικονομικά σας. Μία αισιόδοξη αλλά και δημιουργική πλευρά θα βοηθήσει τις σχέσεις σας να δημιουργήσουν βάσεις, που θα στηρίξουν την μακροχρόνια πορεία τους. Προσέξτε όμως την επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να είστε πιο διαλλακτικοί στις συζητήσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ-ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Η διάθεση να διαφύγετε από την πραγματικότητα είναι η δίοδος σε δυσκολίες, που θα αντιμετωπίσετε αυτή την περίοδο. Ενώ έχετε το ψυχικό σθένος να δώσετε την μάχη που πρέπει απέναντι στις καταστάσεις, ίσως σας καθυστερήσουν μικρές ανασφάλειες. Οι θυσίες που έχετε κάνει μέχρι τώρα, θα έχουν συνέχεια για να φτάσετε στον στόχο σας. Η υπομονή και η επιμονή θα γίνουν σύμμαχοι στις ενέργειές σας, μέχρι να επιτύχετε τις προσδοκίες που έχετε. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και κυρίως τον ψυχολογικό σας τομέα. Στον επαγγελματικό σας τομέα οι ευθύνες είναι περισσότερες. Αποφύγετε υπερβολές, καθώς είστε επιρρεπείς στην υπερκόπωση. Ο τομέας της μόρφωσης είναι σημαντικός, για να ενισχύσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Στα οικονομικά σας ίσως θα πρέπει να δώσετε περισσότερο χρόνο για να έρθουν στο σημείο που επιθυμείτε και να βγείτε από δυσκολίες, που έφεραν οι λάθος κινήσεις του παρελθόντος. Η απομόνωση στην περίοδο αυτή θα σας παροτρύνει να εστιάσετε στο κέντρο σας και να βρείτε την ισορροπία σας. Δώστε τον χρόνο που χρειάζεται για να νιώσετε σίγουροι για τις αποφάσεις σας, αποφεύγοντας έτσι τις παρορμητικές κινήσεις.

Προτεινόμενα για εσάς

Ταρώ Ιουνίου: Για αυτά τα τρία ζώδια ο Ιούνιος δεν θέλει ρίσκο στη δουλειά!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ταρώ Ιουνίου: Αυτά τα τρία ζώδια θα τα βρουν «μπαστούνια» σε δουλειά, λεφτά και έρωτα

Ελεύθερος Τύπος Newsroom